Котиджърс ще си тръгнат доволни от Стейдиъм ъф Лайт


П. Пенков

Котиджърс ще си тръгнат доволни от Стейдиъм ъф Лайт

Съндърланд - Фулъм
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 30.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Отборите на Съндърланд и Фулъм се изправят един срещу друг в среща от 35-я кръг от английската Висша лига. И дватата състава вече са си осигури участие в следващия сезон, така че ще играят напълно освободено. Домакините от Съндърланд са 12-ти във временното подреждане, притежавайки 8 точки преднина пред зоната на изпадащите. Преди седмица съставът на Стив Брус постигна невероятното, прекъсвайки серията си от четири поредни поражения във Висшата лига. Това се случи при домакинството им на застрашения от изпадане - Уигън, като черните котки записаха успех с 4:2 над Латикс. Това със сигурност ще се отрази върху самочувствието на играчита, който ще излязат за трите точки срещу Фулъм.

Мениджърът на Съндърланд Стив Брус няма да може да разчита на нито един свой титулярен нападател. Асамоа Гиан и Дани Уелбек са аут до края на сезона, докато Фрейзър Кемблъ се очаква да отсъства около година. Младокът Райън Ноубъл нарани коленни връзки, по-рано тази седмица. Джон Менса и Антон Фърдинанд са под съмнение, докато Кийрън Ричардсън, Тайтъс Брамбъл, Крейг Гордърн и Дейвид Мейлър със сигурност пропускат срещата с Фулъм.

Котиджърс са по-напред в класирането от Съндърланд, но притежават само точка повече в актива си в сравнение с черните котки. В последните три изминали кръга Фулъм записа три различни резулата. В началото на месец април съставът на Марк Хюз загуби с 2:0 гостуването си на Манчестър Сити, а седмица по-късно измъкна точка при гостуването си на Уулвърхемптън, завършило наравно 1:1. След двубоят с вълците, Фулъм постигна класически успех с 3:0 у дома срещу Болтън Уондърърс.

Бранителят Филип Сендерос може да изиграе първия си мач за Фулъм. Националът на Швейцария се присъедини в тима от Арсенал, през лятото, но все още не е играл за котиджърс, след като получи тежка контузия в ахилеса. Деймиън Дъф също е възстановен от същата травма, докато Боби Замора и Андрю Джонсън ще се борят за титулярни позиция, след като се появиха като резерви в последните две срещи на тима.

Прогноза: Съндърланд - Фулъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

20 март Съндърланд - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
03 април Манчестър Сити - Съндърланд 5:0 (Висша лига)
09 април Съндърланд - Уест Бромич 2:3 (Висша лига)
16 април Бирмингам - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
23 април Съндърланд - Уигън 4:2 (Висша лига)

Фулъм:

19 март Евъртън - Фулъм 2:1 (Висша лига)
03 април Фулъм - Блекпул 3:0 (Висша лига)
09 април Манчестър Юнайтед - Фулъм 2:0 (Висша лига)
23 април Уулвърхемптън - Фулъм 1:1 (Висша лига)
27 април Фулъм - Болтън 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Фулъм

27 мача
8 победи за Съндърланд
9 равенства
10 победи за Фулъм
Голова Разлика: 30:29 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.50
Равен - 3.20
Фулъм - 2.90

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 2.45
Равен - 3.15
Фулъм - 2.85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
127