Лестър ще отстъпи на Манчестър Юнайтед


И. Ангелов

Лестър ще отстъпи на Манчестър Юнайтед

Лестър Сити - Манчестър Юнайтед
Стадион: Кинг Пауър
Дата: 01.09.2022 г.
Час: 22:00 ч.

В последния кръг срещу Челси Лестър игра от 28-ата минута до края на срещата с човек повече, и загуби с 2:1, като първи допусна головете във вратата си, а вкараният от страна на "лисиците" може да се кредитира като грешка на вратаря Менди с лошо позициониране. Ключовият Джеймс Мадисън не игра в онзи мач, но той и сега е под въпрос и с 3 загуби поред тимът на домакините не изглежда много добре рано в сезона.

Манчестър Юнайтед спечели два поредни мача след последното 1:0 срещу Саутхемптън в събота. Тази победа бе и първия мач от декември 2021 г. насам, в който "червените дяволи" не допускат гол, като изглежда новото попълнение в отбрана Лисандро Мартинез опровергава критиците за момента, а с височината си от 175см играчът води и в статистиките по спечелени топки във въздуха в цялото първенство от началото на кампанията.

Откъм състави, при домакините контузени са Райън Бертран и Рикардо Перейра. Мадисън е под въпрос след като пропусна последната среща. Очаква се още Ндиди да се върне сред титулярите след като бе резерва последно. Уесли Фофана напусна клуба в посока Челси, а се очаква още, че и Юри Тилеманс може да напусне отбора до срещата, която е в последния ден от трансферния прозорец.

Ерик тен Хаг трябва да мисли и за мача срещу Арсенал след 3 дни, като може да използва ротация на някои играчи. В тима на гостите Линдельоф и Пелистри са с контузии, а Марсиал е под въпрос с последната си травма в ахилеса. До срещата ще бъде завършен трансфера и на Антони от Аякс, който може би ще бъде резерва.

Лестър допусна по най-малко 2 гола в последните 4 кръга, от които загуби 3 поред. Юнайтед няма победа на "Кинг Пауър Стейдиъм" в 3 поредни визити и последните 2 бяха загубени тежко. Сега гостите ще искат да използват пониженото настроение на съперника и същевременно да задържат добрата си форма.

Прогноза: Лестър Сити - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Мартинез
Далот
Касемиро
Маласиа
Ериксен
Бруно
Санчо
Рашфорд
Роналдо
Барнс
Варди
Перез
Дюзбъри-Хол
Мадисън
Ндиди
Джъстин
Кастан
Еванс
Амарти
   
Уорд
 
Лестър (Брендан Роджърс)

Обоснована прогноза: Лестър - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
623