Ман Сити ще разбие Борнемут


И. Ангелов

Ман Сити ще разбие Борнемут

Манчестър Сити - Борнемут
Стадион: Етихад
Дата: 13.08.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Дебютът на Ерлинг Халанд и вдъхновяващото му представяне доведоха до победа на старта на сезона на защитаващия се шампион от Висшата лига Манчестър Сити. Тимът се справи с Уест Хем и взе трите точки от Лондон, като сега домашните фенове ще посрещнат подобаващо новата си звезда и таран на отбора.

Борнемут спечели с 2:0 над Астън Вила след завръщането си в елита на Англия, но втория кръг изправя тима директно с шампиона. Скот Паркър ще трябва да даде всичко за да постигне целта оцеляване в лигата и предстои да видим дали ще опитва да се бори с големите отбори или ще пести сили за срещи, които може да печели.

Откъм състави, само Аймерик Лапорте липсва при домакините. Бернардо Силва продължава да се свързва с напускане на тима макар да се появи като резерва последно. При гостите с контузии са Джо Ротуел, Райън Фредерикс и Дейвид Брукс.

Ман Сити има 11 поредни победи над Борнемут във всички турнири. У дома Сити спечели 12 от последните 14 кръга. В 10 поредни кръга "гражданите" вкараха и по най-малко 2 гола на всеки противник, като вкараха по най-малко 2 на Борнемут в 10 от последните 11.

Прогноза: Манчестър Сити - Борнемут 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Борнемут (Скот Паркър)
 
Травърс
   
Лерма
Мефам
Кели
Смит
Кук
Билинг
Земура
Таверние
Муур
Соланке
Грилиш
Холанд
Фоден
Гюндоган
Родри
Брюйне
Кансело
Уокър
Аке
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Борнемут 3:0

  Сподели
450