Ман Сити отново няма да даде победата на Ливърпул


И. Ангелов

Ман Сити отново няма да даде победата на Ливърпул

Манчестър Сити - Ливърпул
Стадион: Уембли
Дата: 16.04.2022 г.
Час: 17:30 ч.

Манчестър Сити трябваше да излезе с най-добрите си играчи през седмицата в Шампионска лига, и то на гости в Испания срещу Атлетико Мадрид, докато същевременно Ливърпул бе в по-добра ситуация и можеше да даде почивка на важни имена в срещата си в Европа. Именно това може да се окаже решаваща разлика с оглед последния двубой от Висшата лига между двата лидера.

В лигата двата тима се разделиха при 2:2 в една среща с безброй атаки и положения от двете страни и много хвърлена енергия. Сега в полуфинала на ФА Къп Ман Сити може би ще заложи на по-прагматичен подход или ще рискува умората да изиграе лоша шега.

В двата състава няма много проблеми преди мача, като при домакините под въпроса са Де Брюйне, Уокър и Палмър. Рубен Диаш последно бе резерва след 6 седмици отсъствие и може да направи голямо завръщане.

При Ливърпул под въпрос са поставени Салах и Жота. Юрген Клоп обаче можеше да даде почивка на голям брой играчи през седмицата. 

Ман Сити има 18 победи в последните 20 мача във ФА Къп. Ливърпул има 4 поредни победи в състезанието. Сити вкара и по най-малко 2 гола на Ливърпул в последните 3 мача между отборите, като не загуби последните 5 от "червените".

Прогноза: Манчестър Сити - Ливърпул 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Матип
Дайк
Арнолд
Робертсън
Хендерсън
Фабиньо
Тиаго
Салах
Фирмино
Мане
Грилиш
Фоден
Жезус
Гюндоган
Родри
Силва
Аке
Кансело
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Ливърпул 2:2

  Сподели
652