Ман Юнайтед не търси нищо от Лестър


И. Ангелов

Ман Юнайтед не търси нищо от Лестър

Манчестър Юнайтед - Лестър Сити
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 02.04.2022 г.
Час: 19:30 ч.

Това е първата среща на Манчестър Юнайтед след напускането на Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид. Сега тимът не участва в повече състезания от Висшата лига и в битката за топ 4 изостава дотолкова, че изглежда няма да намери място там в края на кампанията. С мач повече от Арсенал тимът на Ралф Рангник изостава с 4 точки от позицията.

Лестър Сити имаше много проблеми с контузени играчи, които помалко се връщат. Брендан Роджърс ще се надява тази кошмарна кампания да завърши силно и с пълен състав, като той е един от кандидатите за поемане на работата начело и на противника през лятото.

В лагера на домакините проблеми почти няма и само Единсон Кавани е с контузия. Кристиано Роналдо, Бруно Фернандеш и Диого Далот блестяха за Португалия в паузата за национални срещи, като бяха със заслуга за класирането на родината си за Световната купа.

Лестър все още не разчита на Ндиди, Уорд, Бертран и Варди, като под въпрос са Олбрайтън и Томас. Джони Евънс обаче се върна и игра за Ирландия, докато Фофана също се възстанови в последния кръг.

Лестър има 5 загуби в последните 6 кръга на гости. "Лисиците" спечелиха последните 3 мача с Юнайтед, а в последните 4 между отборите вкараха по най-малко 2 гола. В момента Лестър има шанса да постигне за първи път в историята 4 поредни победи над Манчестър Юнайтед.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Лестър Сити 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
503