Тотнъм ще спечели на Олд Трафорд


И. Ангелов

Тотнъм ще спечели на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 12.03.2022 г.
Час: 19:30 ч.

Манчестър Юнайтед отново е в криза след унизителното 4:1 от местния съперник Манчестър Сити. Тимът на Ралф Рангник традиционно игра силно в началото на срещата и след почивката почти не премина центъра, като не отправи и точни удари по вратата на противника.

Тотнъм е в подем и повдигна самочувствието след 5:0 над Евертън последно във Висшата лига. Антонио Конте също не позволи съперника да отправи удар по вратата на Лорис. Така той гледа и към трета поредна победа в лигата за първи път от декември.

В двата състава има някои проблеми. При домакините е неясно дали Кристиано Роналдо ще вземе участие след като преди срещата със Сити той напусна тима в посока Португалия след разбирането, че е бил оставен резерва. Впоследствие Роналдо се върна и тренира с тима заедно с възстановилия се Кавани. Шоу и Варан са под въпрос и лекуват болест.

При гостите Райън Сесеньон е под въпрос, а с травми са Танганга и Скип. Мат Дохърти си спечели мястото на титулярен десен бек от Емерсон Роял след серия силни представяния и няколко асистенции.

Конте има 4 победи и 2 загуби в 6 срещи с Манчестър Юнайтед като мениджър. С оглед на настроението в двата лагера може да се предположи, че добрата му статистика ще бъде продължена с нов успех.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Антонио Конте)
 
Лорис
   
Ромеро
Дайър
Дейвис
Дохърти
Бентанкур
Хьойберг
Регилон
Кулушевски
Кейн
Сон
Санчо
Роналдо
Еланга
Погба
МакТоминей
Бруно
Шоу
Далот
Магуайър
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:3

  Сподели
771