Ливърпул ще продължи да мечтае и след този кръг


П. Пенков

Ливърпул ще продължи да мечтае и след този кръг

Уест Бромич - Ливърпул
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 02.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

В събота от 17:00 часа българско време, Уест Бромич Албиън приема Ливърпул на стадион "Дъ Хоутърнс", в среща от 31-я кръг от английската Висша лига. Бром са 16-ти във временното подреждане с актив от 33 точки, само на точка от зоната на изпадащите. Досега през кампанията съставът на Рой Ходжсън регистира общо 8 победи, 9 равенства и 13 поражения. В началото на настоящия месец Уест Бромич постигна осмата си победа през сезона, след като надигра Бирмингам с 3:1 на собствения им "Сейнт Андрюс". В последният си мач, който изигра тима, което беше на 19 март, състава на Рой Ходжсън записа равенство 2:2 срещу един от претендентите за титлата през тази година - Арсенал.

Уест Бромич няма да може да разчита на Сомен Тчой в срещата с Ливърпул. Тчой остана в родината си Камерун, след като съпругата му заболя от вирусно заболяване, по време на "националната му служа". Съотборникът му Греъм Доранс също ще отсъства, тъй като все още се възстановява от травмата си в глезена.

Съперникът им Ливърпул е шести във временното класиране, на четири точки разлика от Тотнъм, но и с мач повече от шпорите. След тежката загуба, което претърпяха при гостуването си на Уест Хем, мърсисайдци намериха сили да победят с 3:1, на собствения "Анфийлд", вечния съперник Манчестър Юнайтед. След успеха над червените дяволи, тима на Кени Далглиш записа успех с 2:0 при гостуването си на Съндърланд. Участието на Ливърпул в турнира Лига Европа приключи, след като червените отпаднаха с 1:0 от Спортинг Брага.

Капитанът на Ливърпул Стивън Джеард е готов да зарадва феновете, като се завърна в игра за червените, след прекарана контузия в слабините. Бранителят Фабио Аурелио проведе тренировки, след като получи разтежение по време на срещата с Манчестър Юнайтед, но няма да бъде включен в състава, тъй като Далглиш не иска да рискува със състоянието му. Съотборникът му Мартин Кели също е аут, поради разтежение. Халфът Жонжо Шелви се завръща, след като през февруари се подложи на операция в коляното, докато нападателя Луис Суарес ще продължи да води атаката на мърсисайдци.

Уест Бромич записаха равенства в четири от последните си пет мача от Висшата лига, докато Ливърпул спечели три от общо четири от последните си гостувания.

Прогноза: Уест Бромич - Ливърпул 0:3

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:

12 февруари Уест Бромич - Уест Хем 3:3 (Висша лига)
20 февруари Уест Бромич - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
28 февруари Стоук Сити - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)
05 март Бирмингам - Уест Бромич 1:3 (Висша лига)
19 март Уест Бромич - Арсенал 2:2 (Висша лига)

Ливърпул:

27 февруари Уест Хем - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
06 март Ливърпул - Манчестър Юнайтед 3:1 (Висша лига)
10 март Брага - Ливърпул 1:0 (Лига Европа)
17 март Ливърпул - Брага 0:0 (Лига Европа)
20 март Съндърланд - Ливърпул 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Бромич - Ливърпул

115 мача
28 победи за Уест Бромич
33 равенства
54 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 177:125 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Уест Бромич - 3.00
Равен - 3.30
Ливърпул - 2.37

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Бромич - 3.10
Равен - 3.15
Ливърпул - 2.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
152