Уест Хем ще препъне Юнайтед по пътя към титлата


Т. Михайлов

Уест Хем ще препъне Юнайтед по пътя към титлата

Уест Хем - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 02.04.2011
Час: 14:45
Съдия: Лий Мейсън


След две седмици на скука и нискокачествен международен футбол започва финалната битка за титлите в големите европейски първенства. Лидерът във Висшата лига Манчестър Юнайтед открива 31-ия кръг с тежко гостуване на Уест Хем, който се бори за оцеляване.

Тимът от Лондон се намира в изключително добра серия от 4 срещи без загуба, благодарение на която се изкачи до 17-ата позиция с 32 точки в актива. Преди две седмици “чуковете” завъртяха 0:0 срещу един от водещите клубове – Тотнъм, а в последните си две срещи пред своя публика победиха с 3:1 Ливърпул и с 3:0 Стоук Сити. Това е сигурен знак, че Манчестър Юнайтед ще срещне страхотни трудности на “Ъптън парк”.

“Червените дяволи” от Манчестър държат лидерската позиция с 63 точки, преследвайки 19-ата си титла. Тимът на Сър Алекс води с 5 точки пред втория Арсенал, който има мач по-малко. Шампионът Челси обаче също напира след силната си серия напоследък, така че борбата до края ще е свирепа. В последния кръг Юнайтед пречупи трудно Болтън и прекъсна лошата си серия си от 2 поредни загуби. Като гост обаче Бербатов и компания не играят никак добре.

Аврам Грант няма сериозни проблеми с контузени футболисти. Фабио Капело даде почивка на Скот Паркър срещу Гана. Карлтън Коул и Демба Ба са в добра форма, което е ключът към успехите на “чуковете”. Фредерик Пикион вероятно ще остане на пейката.

Неманя Видич се завръща, след като пропусна мача с Болтън. Джони Еванс е наказан, а О’Шей, Рафаел и Рио Фърдинанд са контузени. Хавиер Ернандес игра два мача за Мексико в последните няколко дни и вероятно ще бъде оставен на пейката за сметка на голмайстора Бербатов.

Манчестър Юнайтед е в серия от 6 поредни победи срещу Уест Хем във Висшата лига, но през есента “чуковете” разбиха “червените дяволи” за Карлинг къп. Това ще даде допълнително самочувствие на домакините, които имат всички шансове да ударят кандидат-шампиона. Ако Юнайтед не подобри формата си при гостуванията рискува да загуби ценни точки.

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

21 февруари Уест Хем - Бърнли 5:1 (ФА Къп)
27 февруари Уест Хем - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
05 март Уест Хем - Стоук Сити 3:0 (Висша лига)
13 март Стоук Сити - Уест Хем 2:1 (ФА Къп)
19 март Тотнъм - Уест Хем 0:0 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

01 март Челси - Манчестър Юнайтед 2:1 (Висша лига)
06 март Ливърпул - Манчестър Юнайтед 3:1 (Висша лига)
12 март Манчестър Юнайтед - Арсенал 2:0 (ФА Къп)
15 март Манчестър Юнайтед - Марсилия 2:1 (Шампионска лига)
19 март Манчестър Юнайтед - Болтън 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Манчестър Юнайтед

100 мача
31 победи за Уест Хем
22 равенства
47 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 190:133 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 4.50
Равен - 3.60
Манчестър Юнайтед - 1.80

Коефициенти от Offsidebet:

Уест Хем - 4.35
Равен - 3.45
Манчестър Юнайтед - 1.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193