Тотнъм няма да загуби от Челси този път


И. Ангелов

Тотнъм няма да загуби от Челси този път

Челси - Тотнъм
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 23.01.2022 г.
Час: 18:30 ч.

Челси загуби доста точки в преследването на Ман Сити във Висшата лига на Англия напоследък, след като загуби именно от лидера и след това не взе максимума от Брайтън. В последния месец обаче тимът на два пъти надви Тотнъм и ще цели продължаване на тази форма. Челси няма загуба в редовно време от този съперник в 12 срещи.

Тотнъм постигна изключителна победа над Лестър последно, като губеше до 96-ата минута и обърна с два бързи гола. Така "шпорите" са на точка от Топ 4 и с 4 мача по-малко от противника, който могат да догонят с победен поход.

Откъм състави, при домакините Менди продължава да липсва заради купата на нациите. Кристенсен лекува коронавирус, а контузени още в защитата са Чилуел, Джеймс и Чалоба. 

Тотнъм не може да разчита на контузените Сон, Дайър и Ромеро. Стивън Бергвайн може да заслужи старт след като вкара двата гола за обрата над Лестър. 

Челси има 5 равенства в последните 6 срещи у дома в лигата. Срещу Тотнъм обаче тимът вкара по най-малко 2 гола на "Стамфорд Бридж" в 12 от последните 14 мача. Челси не допусна в 5 от последните 6 мача с Тотнъм. Тотнъм обаче няма загуба в 9 мача и в момента изглежда по-добре от противника.

Прогноза: Челси - Тотнъм 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Антонио Конте)
 
Лорис
   
Танганга
Санчез
Дейвис
Роял
Скип
Уинкс
Хьойберг
Регилон
Кейн
Лукас
Лукаку
Вернер
Маунт
Зиеч
Жоржиньо
Канте
Алонсо
Азпиликуета
Рудигер
Силва
   
Кепа
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Тотнъм 0:0

  Сподели
655