Анонс на 19-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 19-ти кръг от Висшата лига

Тотнъм - Кристъл Палас
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 26.12.2021 г.
Час: 17:00 ч.

През седмицата Тотнъм стана един от последните 4 отбора в Купата на лигата заедно с Ливърпул, Арсенал и Челси като тимът взе дербито с Уест Хем за да прогресира до полуфиналите. "Шпорите" имат 5 поредни победи у дома срещу Палас и 4 сухи мрежи в тях, поради което шансовете на Антонио Конте да поддържа курса са добри.

Кристъл Палас не игра с Уотфорд последно поради отлагане, и последният резултат остава 2:2 със Саутхемптън. Гостите имат само 1 победа в последните 6 мача в лигата, и като цяло само 1 победа на гости този сезон, макар срещу Ман Сити.

В последните 4 кръга поред Тотнъм вкара по най-малко 2 гола. Палас няма победа в 9 от последните 10 мача на гости. Изглежда Конте води своя тим към подобрение, което ще се затвърди и тук.

Прогноза: Тотнъм - Кристъл Палас 2:0

 

Уест Хем Юнайтед - Саутхемтпън
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 26.12.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Уест Хем загуби поредни мачове за първи път този сезон след поражението от Тотнъм през седмицата в Купата на лигата. Тимът има проблеми и сега не може да разчита и на звездата си Михаил Антонио заради коронавирус. Зума и Огбона също са с проблеми, а Кресуел под въпрос.

Саутхемптън получи почивка срещу Брентфорд и не бе замесен в Купата поради което ще има свежест. Ралф Хазенхютъл потвърди, че само Че Адамс и Стюарт Армстронг имат шанс да се завърнат в игра от липсващите му хора - МакКарти, Адам Армстронг и Фостър.

Уест Хем вкара по най-малко 3 гола в 4 поредни мача срещу Саутхемптън. Саутхемптън допусна по най-малко 2 пъти в 12 от 14 кръга на гости. Формата на домакините поспадна напоследък и ако Антонио не се възстанови от вируса навреме, тимът може да пострада в предни позиции.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Саутхемптън 2:1

 

Брайтън - Брентфорд
Стадион: Фалмър Стейдиъм
Дата: 26.12.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Брайтън няма победа в лигата от септември. 

Брентфорд напусна Купата на лигата срещу Челси през седмицата. Тимът има много проблеми с липсващи играчи, като цели 8 от титулярите биха могли да липсват тук. 

При Брайтън Ив Бисума е с наказание, докато Дънк, Уебстър и Сармиенто са с травми. Уелбек, Мопе и Грос ще се завърнат.

Брайтън няма победа в 11 поредни кръга. Брентфорд допусна по най-малко 2 гола в 4 поредни гостувания в лигата.

Прогноза: Брайтън - Брентфорд 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
644