Челси ще разбие Ман Юнайтед преди новия мениджър


И. Ангелов

Челси ще разбие Ман Юнайтед преди новия мениджър

Челси - Манчестър Юнайтед
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 28.11.2021 г.
Час: 18:30 ч.

Челси е изключителен този сезон, води уверено във Висшата лига и преди тази среща Томас Тухел се разправи с Ювентус в Шампионска лига с 4:0. Сега целта ще е задържане на преднината в Англия където победите са 5 в последните 6 кръга. Реално тимът се подобри след като Ромелу Лукаку напусна с контузия, която сега преодоля и може да се върне.

Манчестър Юнайтед изглежда се подобри след напускането на Оле Гунар Солскяер, като Майкъл Карик постигна победа с 2:0 над Виляреал през седмицата. Показаното в първото полувреме в този мач представяне обаче не бе убедително, и Давид Де Хеа задържа тима в мача на много пъти преди "червените дяволи" да се подобрят в атака и да достигнат до голове във второто полувреме. С подобна игра Юнайтед вече съжали срещу Ливърпул, Манчестър Сити и Уотфорд, и то по унизителен начин.

Откъм състави, при домакините контузени са Канте, Ковачич и Чилуел. Кай Хаверц също е поставен под въпрос, но дълбочината при Тухел е изключителна и той има достатъчно качествени заместници.

При Юнайтед Пол Погба се връща от 3 срещи наказание но няма да може да играе заради контузия до края на годината. Капитанът Хари Магуайър е наказан. Мейсън Гринууд има коронавирус, и контузени са Варан, Кавани, Фред и Шоу, като последните двама са под въпрос и ще преминат късни прегледи.

Челси има 5 победи в последните 6 мача в лигата. Юнайтед не загуби в последните 5 визити до "Стамфорд Бридж" с 3 победи и 2 равенства, но това не се очаква сега.

Прогноза: Челси - Манчестър Юнайтед 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Майкъл Карик)
 
Хеа
   
Линдельоф
Баили
Бисака
Шоу
Бек
Фред
Санчо
Бруно
Рашфорд
Роналдо
Одой
Вернер
Маунт
Алонсо
Жоржиньо
Лофтъс-Чийк
Джеймс
Рудигер
Силва
Азпиликуета
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Манчестър Юнайтед 3:0

  Сподели
652