Ман Сити ще разбие Евертън


И. Ангелов

Ман Сити ще разбие Евертън

Манчестър Сити - Евертън
Стадион: Етихад
Дата: 21.11.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Манчестър Сити преодоля загубата от Кристъл Палас с 2:0 като унижи Манчестър Юнайтед също с 2:0 в един мач, в който можеше да вкара много повече и изглежда пощади съперника си. Уикендът започва на 3 точки от върха и Челси, който ще играе предния ден.

Евертън постепенно се влошава при Рафа Бенитез и победата липсва в 5 кръга. С 3 загуби в този период наскоро видяхме и 5 получени гола от Уотфорд, който има 3 загуби около този шокиращ резултат. В последните 5 гостувания за Бенитез победата е само 1 в лигата.

Може би обяснението на формата на "карамелите" се корени в много липсващи. Мейсън Холгейт е наказан за този мач след червения картон срещу Тотнъм, Гилфи Сигурдсон продължава да липсва след проблемите си със закона, а контузени са Мина, Гомес, Калвърт-Люин, Дейвис и Дукуре. Бившият халф на Ман Сити Фабиан Делф може да се появи в игра.

При Пеп Гуардиола завръщане ще направи Аймерик Лапорт, който бе изгонен срещу Палас. Торес остава контузен, а Грилиш е под въпрос след като лекуваше здравословни проблеми и не игра и за Англия

Манчестър Сити не загуби в 9 от последните 10 кръга в лигата. Евертън няма победа в 5 кръга и ще отстъпи тук.

Прогноза: Манчестър Сити - Евертън 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Евертън (Рафа Бенитес)
 
Пикфорд
   
Годфри
Кийн
Коулман
Дин
Делф
Алан
Дукуре
Таунсенд
Грей
Ришарлисон
Фоден
Силва
Жезус
Гюндоган
Родри
Брюйне
Кансело
Уокър
Лапорт
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Евертън 3:0

  Сподели
471