Челси ще спечели в Брентфорд


И. Ангелов

Челси ще спечели в Брентфорд

Брентфорд - Челси
Стадион: Брентфорд Къмюнити Стейдиъм
Дата: 16.10.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Брентфорд надви Арсенал у дома и взе точка от Ливърпул този сезон, поради което тимът очевидно няма да се страхува от големия противник в дербито на западен Лондон.

Челси взе победа с 3:1 над Саутхемптън преди почивката за национални срещи, но трябваше да го направи с два късни гола. Напоследък тимът се затруднява в играта в атака и Ромелу Лукаку почти не получава възможности да стреля по вратата на противника.

Откъм състави, при домакините централният защитник Кристофер Айер е под въпрос и централните халфове Жанелт и Баптисте са контузени. Така Йоане Уиса може да дебютира в пълен мач за тима си след като в дадените му възможности като резерва показа добра игра.

Челси ще се надява Нголо Канте да се върне от коронавирус, като се очаква той да е поне резерва. Тиаго Силва отново няма да играе заради пътуването до Бразилия, като под въпрос в защитата са още Рудигер и Джеймс. Това почти гарантира място на Чалоба. В средата на терена изглежда Рос Баркли и Рубен Лофтъс-Чийк започнаха да получават все по-често минути, което е изненадващо поради пристигането на Саул Нигес през лятото, който обаче не играе.

Челси не загуби в 11 от последните 12 мача на гости в лигата. Брентфорд вкара по най-малко 2 гола в 3 поредни кръга. Челси също вкара поне по 2 гола на Брентфорд в последните 3 дербита.

Прогноза: Брентфорд - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Чалоба
Кристенсен
Рудигер
Азпиликуета
Ковачич
Жоржиньо
Чилуел
Маунт
Лукаку
Вернер
Уиса
Тоней
Мбеумо
Хенри
Ониека
Норгард
Канос
Пинок
Янсон
Айер
   
Рая
 
Брентфорд (Томас Франк)

Обоснована прогноза: Брентфорд - Челси 1:2

  Сподели
459