Болтън и Вила ще си разделят по точка на Рийбок Стейдиъм


П. Пенков

Болтън и Вила ще си разделят по точка на Рийбок Стейдиъм

Болтън - Астън Вила
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 05.03.2011
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд

Отборите на Болтън Уондърърс и Астън Вила излизат един срещу друг в среща от съботния ден от 29-я кръг от английската Висша лига. Домакините от "Рийбок Стейдиъм" са непостоянни в представянето си в последните няколко кръга. Преди седмица те се добраха до точката при гостуването им на Нюкасъл Юнайтед, завършило наравно 1:1. Преди този двубой съставът на Оуен Койл си осигури участие в следващата фаза на турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия, след като победи Фулъм с минималното 1:0 на собствения им "Крейвън Котидж". Тротърс все още имат шанс да играят в турнира Лига Европа през следващия сезон, като в момента тима заема седмата позиция с актив от 37 точки, само на 2 пункта от шестия - Ливърпул.

Мениджърът на Болтън Оуен Койл няма проблеми с новоконтузени футболисти преди срещата с Астън Вила. Коул вероятно ще заложи на същия състав, който завърши наравно 1:1 преди седмица срещу Нюкасъл. Бранителят на Болтън Лойд Самуел е близо до завръщането си в игра след близо 6-месечно отсъствие, като вероятно ще бъде включен като резерва.

Съперникът им Астън Вила е 12-ти във временното подреждане с актив от 33 точки, само на 5 точки зад Уулвърхемптън, който оглавява зоната на изпадащите. В миналият кръг бирмингамци постигнаха победа с 4:1 при домакинството си на Блекбърн Роувърс, след което прекъснаха участието си в турнира ФА Къп, след като загубиха с 3:0 от Манчестър Сити в петия кръг на надпреварата. 

Мениджърът Жерар Улие заяви, че до последно ще следи състоянието на бранител Джеймс Колинс. Той страда от травма в прасеца, доакто Ричард Дън и Карлос Куеяр със сигурност остава аут, поради контузии. Левият бранител на Вила - Нейтън Бейкър трябва да бъде на разположение, след като пропусна сблъсъка със Сити, поради сътресение. Рекордното попълнение Дарън Бент е на линия, след като нямаше право да играе срещу гражданите.

Прогноза: Болтън - Астън Вила 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

05 февруари Тотнъм - Болтън 2:1 (Висша лига)
13 февруари Болтън - Евъртън 2:0 (Висша лига)
16 февруари Уигън - Болтън 0:1 (ФА Къп)
20 февруари Фулъм - Болтън 0:1 (ФА Къп)
26 февруари Нюкасъл - Болтън 1:1 (Висша лига)

Астън Вила:

01 февруари Манчестър Юнайтед - Астън Вила 3:1 (Висша лига)
05 февруари Астън Вила - Фулъм 2:2 (Висша лига)
12 февруари Блекпул - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
26 февруари Астън Вила - Блекбърн 4:1 (Висша лига)
02 март Манчестър Сити - Астън Вила 3:0 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Болтън - Астън Вила

137 мача
49 победи за Болтън
33 равенства
55 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 225:216 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.25
Равен - 3.40
Астън Вила - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Болтън - 2.25
Равен - 3.25
Астън Вила - 3.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140