Анонс на 4-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 4-ти кръг от Висшата лига

Кристъл Палас - Тотнъм
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 11.09.2021 г.
Час: 14:30 ч.

Кристъл Палас стигна до първите си голове за сезона при последното 2:2 с Уест Хем Юнайтед и сега ще търси първа победа след две равенства и загуба до тук в кампанията под ръководството на Патрик Виейра. Палас няма победа в последните 5 домакинства срещу Тотнъм, но последните 2 бяха равенства.

Тотнъм е на върха във Висшата лига след перфектен старт при Нуно Санто, който включва победи над Ман Сити, Уулвс и Уотфорд. В състава сега обаче може да има някои проблеми, след като Сон се оттегли от квалификациите на Южна Корея с проблем в прасеца, Бергвайн получи травма, и под въпрос са още Скип, Сесеньон, Санчез, Селсо, Ромеро и Ндомбеле. Бъдещето на последния вероятно не е в клуба.

Тотнъм има 3 поредни сухи мрежи и 4 поредни победи. Тимът няма загуба от Палас в 10 от последните 11 случая. Кристъл Палас няма победа в последните си 5 мача и тук няма да е фаворит.

Прогноза: Кристъл Палас - Тотнъм 1:2

 

Брентфорд - Брайтън
Стадион: Брентфорд Къмюнити Стейдиъм
Дата: 11.09.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Брентфорд няма загуба през сезона до тук и прави добър старт след промоцията си в елита. Победата над Арсенал на старта бе последвана от равенства с Кристъл Палас и Астън Вила

Брайтън стартира с 2 победи кампанията, но преди националната пауза загуби с 2:0 от Евертън. Тимът може да има проблеми с нападението след като под въпрос за мача са Дани Уелбек, Соли Марч, Киел Шерпен, Тарик Лампти и Дан Бърн. Пълен дебют може да получи Марк Кукурела.

До момента формата на домакините е прекрасна и се очаква тя да продължи срещу съперник от нивото на Брентфорд в лигата.

Прогноза: Брентфорд - Брайтън 1:0

 

Саутхемптън - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Сейнт Мерис Стейдиъм
Дата: 11.09.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Саутхемптън направи поредни равенства след загубата на старта от Евертън, и това може би ще трябва да се отчете като прогрес, макар и слаб. 

Уест Хем прави добър старт на сезона след като събра 7 от възможни 9 точки. Победата над Лестър наскоро с 4:1 бе добра за самочувствието, но равенство с Кристъл Палас преди почивката върна тима на земята. Здравето обаче е перфектно в състава, и Курт Зума може да дебютира след трансфера си от Челси ако е имал достатъчно време с отбора след срещите за Франция.

При домакините Шейн Лонг е с коронавирус, Смолбоун лекува травма, а под въпрос е Стюарт Армстронг, който напусна лагера на Шотландия с травма и ще бъде прегледан преди мача. Новото попълнение в защита - Лянко, може да дебютира.

Уест Хем има 6 победи в последните 7 мача срещу "светците". В 5 от тези 7 срещи "чуковете" не допуснаха гол. В последните 5 кръга Уест Хем вкарва поне по 2 гола, а Саутхемптън няма победа в последните изиграни 5 кръга. Очаква се победа за гостите.

Прогноза: Саутхемптън - Уест Хем Юнайтед 0:2

 

Уотфорд - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Викъридж Роуд
Дата: 11.09.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Уотфорд има 1 победа и 2 загуби до тук. Тимът се раздели с иконата Трой Дийни в последния ден от трансферния прозорец, като ще разчита в нападението си на Кинг и Денис занапред.

Уулвс загуби и трите кръга от старта на сезона с по 1:0, но във всеки един мач заслужаваше повече поради създадените безброй положения. Тимът е сред най-активните в нападение, но не материализира многобройните си атаки с неточни удари.

Уотфорд може да разчита на най-добрия си състав тук, като Муса Сисоко дебютира директно преди паузата. При гостите Раул Хименез е сред наказаните от ФИФА да не играят в кръга след национални мачове. Джони, Буено и Педро Нето са с травми за "вълците".

Уулвс има 6 поредни загуби в лигата, а Уотфорд има 5 загуби в последните си 6 в лигата. Формата на гостите обаче предполага подобрение на резултатите.

Прогноза: Уотфорд - Уулвърхемптън Уондърърс 1:1

 

Евертън - Бърнли
Стадион: Гудисън Парк
Дата: 13.09.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Евертън започна с 2 победи и равенство живота при Рафаел Бенитес. В този кръг обаче може да има някои проблеми за мениджъра с травмите на Коулман, Делф, Калвърт-Люин и Мина. Бъдещето на Хамес Родригес пък остава неясно и той не участва в срещите.

Бърнли има 2 загуби и равен до тук, което не е перфектно за тима на Шон Дайш. Той не може да разчита на Кевин Лонг, Конър Робъртс, Дале Стивънс и Нейтън Колинс. Феновете ще се надяват на дебют за Максуел Корнет по левия фланг.

Евертън вкара поне по 2 гола в последните 3 кръга. Бърнли няма победа в 6 кръга. Последното гостуване на Бърнли тук бе победа, но фаворитът е домакинският отбор.

Прогноза: Евертън - Бърнли 1:0

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
522