Фулъм едва ли ще затрудни Сити на Ийстландс


П. Пенков

Фулъм едва ли ще затрудни Сити на Ийстландс

Манчестър Сити - Фулъм
Стадион: "Сити ъф Манчестър", Манчестър
Дата: 27.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Питър Уолтън

Манчестър Сити приема Фулъм на стадион "Ийстландс" в среща от 28-я кръг от английската Висша лига. Гражданите са трети във временното подреждане, като се намират на седем точки от втория Арсенал и на цели 11 точки зад лидера Манчестър Юнайтед, който в събота увеличи преднината си след победа с 4:0 над Уигън. Преди седмица Сити си осигури участие в следващия кръг на турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия, следк като състава на Роберто Манчини разгроми Нотс Каунти с 5:0 пред собствена публика. Освен това гражданите продължиха участието си в турнира Лига Европа, побеждавайки гръцкия Арис с 3:0 в реванша на "Ийстландс", като така Сити ще трябва да се изправи срещу Динамо Киев в следващата фаза.

Винсен Компания е под съмнение за двубоя с Фулъм. Белгийският национал получи контузия в тазобедрената става в първата среща с Арис, но има вероятност да появи в игра през този уикенд. Коло Туре е на линия, а Мика Ричардс, Джеймс Милнър, Найджъл де Йонг и Адъм Джонс са аут, поради контузии.

Фулъм пък е близо до опасната зона, като след 27 изиграни мача, лонднския тим заема 15-та позиция във временното класиране, като е само на 3 точки от зоната на изпадащите. Преди седмица Фулъм успя да се добере трудно до точката при домакинството си на шампиона Челси, завършило при резултат 0:0 на стадион "Крейвън Котидж". За жалост на феновете си, Фулъм прекрати участието си в турнира ФА Къп, след като загуби като домакин от Болтън с минималното 1:0, в двубой от петия кръг на надпреварата.

Боби Замора е с лека травма и има опастност да пропусне срещата. Нападателят, който се завърне в игра срещу Болтън след 5-месечно отсъствие, изкълчи глезена си по време на петъчната тренировка на тима. Съотборникът му Стийв Сидуел ще бъде аут от терените в продължение на около 4 седмици, поради наранени коленни връзки, докато Филип Сендерос и Диоманси Камара пропускат срещат, поради болки в гърба.

Прогноза: Манчестър Сити - Фулъм 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

05 февруари Манчестър Сити - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
12 февруари Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 2:1 (Висша лига)
15 февруари Арис - Манчестър Сити 0:0 (Лига Европа)
20 февруари Манчестър Сити - Нотс Каунти 5:0 (ФА Къп)
24 февруари Манчестър Сити - Арис 3:0 (Лига Европа)

Фулъм:

30 януари Фулъм - Тотнъм 4:0 (ФА Къп)
02 февруари Фулъм - Нюкасъл 1:0 (Висша лига)
05 февруари Астън Вила - Фулъм 2:2 (Висша лига)
14 февруари Фулъм - Челси 0:0 (Висша лига)
20 февруари Фулъм - Болтън 0:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Фулъм

34 мача
17 победи за Манчестър Сити
8 равенства
9 победи за Фулъм
Голова Разлика: 72:54 за Манчестър Сити


Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.50
Равен - 4.00
Фулъм - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.47
Равен - 3.85
Фулъм - 7.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
182