Ливърпул ще се доближи до Челси, след трите точки на Ъптън Парк


П. Пенков

Ливърпул ще се доближи до Челси, след трите точки на Ъптън Парк

Уест Хем - Ливърпул
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 27.02.2011
Час: 15:30
Съдия: Марк Холси

В неделя от 15:30 часа българско време Уест Хем и Ливърпул се изправят един срещу друг, в двубой от 28-я кръг от английската Висша лига. Чуковете на Аврам Грант заемат последната позиция във временното класиране с актив от 25 точки, като са нужни 3 точки на тима за да излезе от опасната зона. Преди седмици Уест Хем спечели точка ри гостуването си на Уест Бромич, като крайния резултат на тази среща беше 3:3. В последвалият двубой от турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия, чуковете разгромиха кат домакин Бънрли с 5:1 и така си осигуриха участие в следващия кръг на надпреварата.

Матю Ъпсън, който наскоро лекуваше контузия в ахилеса, поднови тренировки през петък, като вероятно ще бъде включен в игра срещу Ливърпул. Виктор Обина е под съмнение за срещата, поради травма в стъпалото, а Роби Кийн е аут с болки в прасеца. Дани Габидон е на линия, след като се възстанови от разтежение. Кийрън Дайър е далеч от връщането си в игра, докато Джак Колисън продължава да лекува контузия в коляното, която няма да му позволи да играе поне до края на настоящия месец.

Съперникът им Ливърпул продължава да заема шестата позиция в подреждането с актив от 39 точки, на 6 точки зад петия Челси и на 8 зад четвъртия Тотнъм. В миналият кръг от Висшата лига, Ливърпул не успя да победи съперника си Уигън пред собствена публика. Червените първи откриха резултата в срещата, но в последните минути състава на Роберто Мартинес изравни, като останаха съмнения за засада. През следващата седмица Кени Даглиш постигна първата си победа начело на Ливърпул в Лига Европа, след като мърсисайдци победиха с минималното 1:0 Спарта Прага у дома и така си осигуриха участие в следващата фаза, където ще трябва да срещнат Спортинг Брага.

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард може да се завърне в игра, след като пропусна последните три мача на тима, поради контузия в слабините. Червените продължават да следят състоянието на Мартин Кели и Даниел Агер, който получи травми в двубоя срещу Спарта Прага. Фабио Аурелио е аут, а Анди Керъл вероятно няма да направи дебюта си в трази среща. Новото попълнение Луис Суарес се завръща в игра, след като не беше картотекиран за игра в Лига Европа.

Червените вероятно ще спечелят срещу слабия си противник, като така ще притиснат максимално лондонския Челси.

Прогноза: Уест Хем - Ливърпул 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

30 януари Уест Хем - Нотингам Форест 3:2 (ФА Къп)
02 февруари Блекпул - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
06 февруари Уест Хем - Бирмингам 0:1 (Висша лига)
12 февруари Уест Бромич - Уест Хем 3:3 (Висша лига)
21 февруари Уест Хем - Бърнли 5:1 (ФА Къп)

Ливърпул:

02 февруари Ливърпул - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
06 февруари Челси - Ливърпул 0:1 (Висша лига)
12 февруари Ливърпул - Уигън 1:1 (Висша лига)
17 февруари Спарта Прага - Ливърпул 0:0 (Лига Европа)
24 февруари Ливърпул - Спарта Прага 1:0 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Ливърпул

102 мача
19 победи за Уест Хем
28 равенства
55 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 173:92 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 3.40
Равен - 3.30
Ливърпул - 2.20

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Хем - 3.25
Равен - 3.20
Ливърпул - 2.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147