Ще успее ли Лейтън Ориент да отстрани Арсенал?


П. Пенков

Ще успее ли Лейтън Ориент да отстрани Арсенал?

Лейтън Ориент - Арсенал
Стадион: "Мачруум", Лондон
Дата: 20.02.2011
Час: 18:30
Съдия: Кевин Френд

В неделя от 18:30 часа българско време Лейтън Ориент посреща Арсенал на стадион "Брисбейн Роуд" в среща от петия кръг от турнира ФА Къп. Дамакините заемат 11-та позиция във временното класиране в Първа лига на Англия, като притежава актив от 43 точки след 29 изиграни срещи. Драконите показват добра игра през последните няколко седмици, като в последните си 5 срещи тима е регистрал 3 победи и 2 равенства. Но въпреки това, мениджърът на Лейтън Ориент Русъл Слейд заяви, че няма никакви илюзии преди срещата с Арсенал. Ето какво заяви той пред английските медии: "Това е голям тест за нас - невероятното изпитание - но не мисля, че никой от нас гледа към следващия ни противник. Имахме прекрасно приключение във ФА Къп и не искаме това да приключва."

Напдателят на Лейтън Джонатън Теоуе вероятно ще бъде включен в стартовите 11, след като бе оставен на резервната скамейка в последния мач. Двамат бивши топчии - Бен Чорлей и Джейсън Кроу са готови да се изправят срещу бившия си клуб.

Арсенал е втори във временното класиране в английската Висша лига, като се намира на 4 точки от лидера Манчестър Юнайтед. Преди седмица Арснеал победи с 2:0 Уулвърхемптън, като така побърза да се реваншира на феновете си за равенството 4:4 при гостуването им на Нюкасъл Юнайтед. През настоящата седмица Арсенал постигна много важна победа, след като успя да обърне резулата и в крайна сметка да победи с 2:1 Барселона пред собствена публика в осминафинална среща от Шампионската лига.

Джоан Джуру е под съмнение, тъй като получи контузия в гърба по време на успеха над Барселона, но Арсен Венгер разкри, че състоянието му се подобрява. Тео Уолкът пък се възстанови от разтежението си, а Бакари Саня може да се завърне отново в игра, след като изтърпя наказанието си в двубоя от Шампионската лига. Аби Диаби пък ще трябва да изтърпи втората среща от наказанието си за 3 двубоя, след като беше изгонен по време на мача с Нюкасъл. Томас Вермаелен и Лукас Фабиански са аут с контузии.

Прогноза: Лейтън Ориент - Арсенал 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Лейтън Ориент:

01 февруари Лейтън Ориент - Брайтън 0:0 (Лига 1)
05 февруари Борнемут - Лейтън Ориент 1:1 (Лига 1)
08 февруари Лейтън Ориент - Суиндън 3:0 (Лига 1)
12 февруари Лейтън Ориент - Бристъл Роувърс 4:1 (Лига 1)
15 февруари МК Донс - Лейтън Ориент 2:3 (Лига 1)

Арсенал:

30 януари Арсенал - Хъдърсфийлд 2:1 (ФА Къп)
01 февруари Арсенал - Евъртън 2:1 (Висша лига)
05 февруари Нюкасъл - Арсенал 4:4 (Висша лига)
12 февруари Арсенал - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
16 февруари Арсенал - Барселона 2:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Лейтън Ориент - Арсенал

2 мача
0 победи за Лейтън Ориент
0 равенства
2 победи за Арсенал
Голова Разлика: 4:1 за Арсенал


Коефициенти от bet365:
Лейтън Ориент - 9.50
Равен - 5.50
Арсенал - 1.28

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158