Ще зарадва ли Болтън феновете си с победа над карамелите?


П. Пенков

Ще зарадва ли Болтън феновете си с победа над карамелите?

Болтън - Евъртън
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 13.02.2011
Час: 18:00
Съдия: Лий Пробърт

В единственият неделн сблъсък от 27-я кръг на английската Висша лига, Болтън Уондърърс приема Евертън на "Рийбок Стейдиъм". Съставът на Оуен Койл е осми във временното подреждане с актив от 33 точки, като до момента тима е регистирал 8 победи, 9 равенства 9 загуби. В първата среща от настоящия месец Болтън спечели при домакинството си на Уулвърхемптън с краен резулат 1:0. В следващия кръг обаче Тротърс не успяха да се противопоставят на амбициозния Тотнъм, като загубиха с 2:1 на "Уайт Харт Лейн".

Мениджърът на Болтън Оуен Койл няма да може да разчита на някои от ключовите си играчи. Даниел Стъридж, който отсъства при контролата на младешкия тим на Англия, ще се надява да започне като титуляр, след като отбеляза два гола след преминаване си в тима под наем от Челси. Лойд Самуел се завърна към тренировките след прекарана контузия в слабините, която не му позволи да играе около 6 мсеца. Рикардо Гарднър, Джоуи О'Брайън и Шон Дейвис остават аут, поради контузии.

Съперникът им Евертън е 5 позиции под Болтън, като е 13-ти във временното подреждане с 30 инкасирани точки след 25 изиграни мача. Преди седмица карамелите регистираха шестата си победа през настоящата кампания, след като победи гостуващия Блекпул след голово шоу на "Гудисън Парк", завършило с краен резулат 5:3 в полза на мърсисайдци. Така Евертън са реваншира на своите почитатели за загубата в предния кръг при гостуването им на Арсенал.

Луис Саха, който отбеляза на четири пъти през миналата седмица, се оплака от получено разтежение и вероятно ще отсъства в продължение на 2 седмици. Тази новина дойда само ден, след като стана ясно, че халфа на карамите Джак Родуел може да остане аут от терените в продължение на 4 седмици, поради травма в слабините, получена по време на контрола с младешкия отбор на Англия. Бранителят Фил Ягиелка, който до скоро лекуваше контузия в слабините, ще се бори за титулярно място срещу Болтън, след като в предишните два мача се включи от резервната скамейка.

Смятам, че Болтън желаят три точки и са готови да "платят" каквато и да е цена за тях.

Прогноза: Болтън - Евертън 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

15 януари Стоук Сити - Болтън 2:0 (Висша лига)
24 януари Болтън - Челси 0:4 (Висша лига)
29 януари Болтън - Уигън 0:0 (ФА Къп)
02 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)
05 февруари Тотнъм - Болтън 2:1 (Висша лига)

Евъртън:

16 януари Ливърпул - Евъртън 2:2 (Висша лига)
22 януари Евъртън - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
29 януари Евъртън - Челси 1:1 (ФА Къп)
01 февруари Арсенал - Евъртън 2:1 (Висша лига)
05 февруари Евъртън - Блекпул 5:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Евъртън

135 мача
35 победи за Болтън
31 равенства
69 победи за Евъртън
Голова Разлика: 226:177 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.70
Равен - 3.20
Евъртън - 2.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143