Вила ще трябва да печели точки срещу Блекпул


П. Пенков

Вила ще трябва да печели точки срещу Блекпул

Блекпул - Астън Вила
Стадион: "Блумфилд Роуд", Блекпул
Дата: 12.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб

В събота от 17:00 часа българско време, в двубой от 27-я кръг от английската Висша лига, Блекпул и Астън Вила се изправят един срещу друг на стадион "Блумфилд Роуд". Мандарините са 15-ти във временното класиране, като са близо до опасната зона, тъй като притежават актив от 28 точки, с 2 повече от Уигън, който оглавява зоната на изпадащите. Преди седмица съставът на Йън Холоуей загуби при головото шоу на "Гудисън Парк". В крайна смекта южняците си тръгнаха с празни ръце, след като домакините Евертън победиха с 5:3.

Мениджърът на Блекпул Йън Холоуей ще трябва да разчита на само един от стражите на тима, тъй като Пол Рачубка отново получи контузия в коляното си. Капитанът Мат Джилкс, който не е играл от месец ноември досега, поради проблем с коляното, е на няколко седмици от завръщането си в игра. Стивън Крейни все още е аут, докато януарските попълнения Сергей Корниленко и Салахедине Сбей не са готов да направят своя дебют.

Съперникът им Астън Вила също изглежда, че ще се бори за оцеляването си през този сезон, като за момента заема 14-та позиция във временното класиране, но въпреки че това е удобна позиция, бирмингамци се намиарт само на 3 точки от опасната зона. В предишният 26-ти кръг от Висшата лига Астън Вила записа ново равенство през настоящата кампания, завършвайки наравно 2:2 при домакинството си на Фулъм. Само няколко дни преди този двубой Вила загуби гостуването си на Манчестър Юнайтед с 3:1 на стадион "Олд Трафорд".

Нападателят на Астън Вила Габриел Агбонлахор е готов за срещата на "Блумфийлд Роуд". Агбонлахор отсъства от контролата на Англия с Дания, поради семейни причини, но трябва да се включи в игра през този уикенд. Халфът Майкъл Брадли е готов да направи дебюта си, след като тренира цяла седмица с останалите играчи. Съотборникът им Жан Макун успя да се възстанов от травмата в прасеца си, докато Нейтън Бейкър е наказан.

Прогноза: Блекпул - Астън Вила 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекпул:

15 януари Уест Бромич - Блекпул 3:2 (Висша лига)
22 януари Блекпул - Съндърланд 1:2 (Висша лига)
25 януари Блекпул - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)
02 февруари Блекпул - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
05 февруари Евъртън - Блекпул 5:3 (Висша лига)

Астън Вила:

22 януари Астън Вила - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
25 януари Уигън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
29 януари Астън Вила - Блекбърн 3:1 (ФА Къп)
01 февруари Манчестър Юнайтед - Астън Вила 3:1 (Висша лига)
05 февруари Астън Вила - Фулъм 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекпул - Астън Вила

49 мача
15 победи за Блекпул
12 равенства
22 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 94:79 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Блекпул - 3.25
Равен - 3.40
Астън Вила - 2.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211