Уулвс ще надвие отслабен Ман Юнайтед


И. Ангелов

Уулвс ще надвие отслабен Ман Юнайтед

Уулвърхемптън Уондърърс - Манчестър Юнайтед
Стадион: Молиню
Дата: 23.05.2021 г.
Час: 18:00 ч.

Уулвс и феновете на тима вероятно нямат търпение кампанията да приключи. В момента "вълците" заемат 12-то място в разочароващ сезон, и не могат да надградят в последния кръг, но могат да пропаднат още при загуба и по-добри резултати на отборите под линията на домакините.

Откакто Манчестър Юнайтед се класира за финала на Лига Европа, тимът понижи формата ударно и направи две загуби и равенство в последните 3 кръга в Англия. Сега трябва да се мисли за финала в ЛЕ следващата седмица, което може да принуди Оле Гунар Солскяер да отслаби състава си и да остави важните играчи свежи за потенциален трофей.

Откъм състави, при домакините с контузии са Раул Хименес, Педро Нето, Джони, Поденс и Отасови. При гостите с травми остават Хари Магуайър и Фил Джоунс. Под въпрос са още Фред, МакТоминей, Марсиал и Джеймс.

Манчестър Юнайтед не загуби в последните си 25 мача като гост в лигата. Срещу Уулвс, Юнайтед не допусна гол в 4 поредни мача във всички турнири. Ман Юнайтед и не загуби в последните 5 мача между тези отбори. В момента обаче ситуацията не е обичайна и "червените дяволи" ще са уязвими.

Прогноза: Уулвърхемптън Уондърърс - Манчестър Юнайтед 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хендерсън
   
Баили
Туанзебе
Уилямс
Телес
МакТоминей
Матич
Амад
Бек
Мата
Рашфорд
Хосе
Траоре
Витиня
Марсал
Мутиньо
Невеш
Семедо
Саис
Коади
Дендонкер
   
Патрисио
 
Уулвс (Нуно Санто)

Обоснована прогноза: Уулвс - Манчестър Юнайтед 1:0

  Сподели
519