Имат ли сили карамелите за победа срещу Блекпул?


П. Пенков

Имат ли сили карамелите за победа срещу Блекпул?

Евъртън - Блекпул
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 05.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд

В двубой от 26-я кръг на английската Висша лига, един срещу друг се изправят отборите на Евертън и Блекпул. Домакините от Ливърпул са 15-ти във временното подреждане с 24 изиграни мача, като 5 от тях са победи, 12 са равенства и 7 загуби. В последният си изигран двубой от Висшата лига, съставът на Дейвид Мойс успя да поведа в резулата при визитата си на "Емирейтс", но в последствие Арсенал спечелиха 3-те точки, обръщайки резулата в своя полза. Пред карамелите предстои труден двубой реванп срещу шампионите Челси. Първата среща завърши наравно 1:1 на стадион "Гудисън Парк", така че съдбата на двата отбора ще се реши в реванша, който ще опредли Евертън или Челси ще продължи напред в турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия.

Тим Кейхил се завръща в игра за мача с Блекпул. Австралийският национал отсъства в продължение на месец, поради участие с кенгурата на турнира за Купата на Азия. Фил Ягиелка е готов да започна като титуляр, Тони Хъбърт е на линия, след като прекара вирусно заболяване.

Блекпул са 13-ти във временното класиране на точка пред карамелите. В предишния кръг съставът на Йън Холоуей записа ново поражение в своя актив, след като загуби с 3:1 у дома от гостуващия Уест Хем, който наскора си осигури услугите на Роби Кийн. Мандарините приключиха с участието си в турнира ФА Къп, след като още в четвъртия кръг загубиха с 2:0 гостуването си на Саутхемптън.

Мениджърът на Блекпул Йън Холоуей ще подложи на късни фитнес тестове капитана Чарли Адам и халфа Дейвид Вауган. И двамата получиха леки контузии по време на загубата от Уест Хем, докато съотборника им Стивън Крейни определено е аут. Анди Рейд е единствения от четирите нови попълнения на Холоуей, който започна игра през средата на седмицата. Останалите, които не взеха участие и които се надяват да се включат в игра са Джеймс Биийти и Джейсън Пунчено, докато Сергей Корниленко не може да направи това, тъй като все още не е в добра физическа форма.

Прогноза: Евертън - Блекпул 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

08 януари Скънторп - Евъртън 1:5 (ФА Къп)
16 януари Ливърпул - Евъртън 2:2 (Висша лига)
22 януари Евъртън - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
29 януари Евъртън - Челси 1:1 (ФА Къп)
01 февруари Арсенал - Евъртън 2:1 (Висша лига)

Блекпул:

12 януари Блекпул - Ливърпул 2:1 (Висша лига)
15 януари Уест Бромич - Блекпул 3:2 (Висша лига)
22 януари Блекпул - Съндърланд 1:2 (Висша лига)
25 януари Блекпул - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)
02 февруари Блекпул - Уест Хем 1:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Евъртън - Блекпул

48 мача
20 победи за Евъртън
12 равенства
16 победи за Блекпул
Голова Разлика: 69:59 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 1.44
Равен - 4.50
Блекпул - 7.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
107