Вила ще спечели трудни 3 точки срещу Котиджърс


П. Пенков

Вила ще спечели трудни 3 точки срещу Котиджърс

Астън Вила - Фулъм
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 05.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън

Астън Вила посреща тима на Фулъм, в събота от 17:00 часа българско време, в среща от 26-я кръг в английската Висша лига. Домакините водени от Жерар Улие заемат некомфортната 14-та позиция във временното класиране, на 4 точки разлика от първия отбор в зоната на изпадащите. През настоящата седмица, в межднния 25-ти кръг, Вила записа 11-та си загуба през настоящата кампания, след като загуби с 3:1 гостуването си на Манчестър Юнайтед. Бирмингамци бяха поведени с 2:0, след което върнаха едно попадение, но червените дяволи решиха всичко, като отбелязоха за 3:1. Добрата новина за състава на Жерар Улие е, че въпреки лошите резултати в първенството, тима бележи успех в турнира за Футболната Асоциация на Англия, където успя да се класира за петия кръг, побеждавайки Блекбърн на 3:1 на собствения "Вила Парк".

Новото попълнение на Вила Майкър Брадли вероятно ще фигура в групата на Жерар Улие. Халфът с американско гражданство се присъедини към бирмингамци под наем от Борусия М са оставащата част от сезона. Крилото Стюърт Даунинг се възстанови от травмата си, но това не се отнася и за Люк Йънг, който остава дългосрочно отсъстващ.

Съперникът им Фулъм вече са 12-ти в подреждането, след като в предишния кръг записаха победа при домакинството си на Нюкасъл Юнайтед с 1:0, като така се реваншира на своите фенове, за поражението, което регистираха, седмица по-рано, при визитата им на стадион "Анфийлд", където бяха победни от Ливърпул с минималното 1:0. След загубата от мърсисайдци, на Котиджърс предстоеше домакинство на един от най-добре представящите си отбори през настоящия сезон - Тотнъм. Съставът на Марк Хюз обаче не срещна никакви проблеми срещу шпорите, като в крайна сметка победи с 4:0, като по този начин Фулъм си осигури участие в петия кръг на турнира ФА Къп.

Футболисът на Фулъм Диксън Етуху със сигурност ще пропусне гостуването на "Вила Парк", поради разтежение получено през тази седмица. За сметка на това, новото попълнение Ейдур Гудьонсен е готов да направи своя дебют. Боби Замора и Филип Сендерос са контузени, но са близо до завърщането си в игра.

Въпреки равните позиции, които заемат двата тима във временното подреждане, според мен Вила ще спечели трудно, тъй като все пак Фулъм играе слабо като гост. Котиджърс са записали само една победа при гостуване от първия ден на миналия сезон насам.

Прогноза: Астън Вила - Фулъм 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

16 януари Бирмингам - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
22 януари Астън Вила - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
25 януари Уигън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
29 януари Астън Вила - Блекбърн 3:1 (ФА Къп)
01 февруари Манчестър Юнайтед - Астън Вила 3:1 (Висша лига)

Фулъм:

15 януари Уигън - Фулъм 1:1 (Висша лига)
22 януари Фулъм - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
26 януари Ливърпул - Фулъм 1:0 (Висша лига)
30 януари Фулъм - Тотнъм 4:0 (ФА Къп)
02 февруари Фулъм - Нюкасъл 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Фулъм

39 мача
15 победи за Астън Вила
13 равенства
11 победи за Фулъм
Голова Разлика: 63:53 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 1.90
Равен - 3.40
Фулъм - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133