Стоук Сити и Съндърланд ще си поделят по точка


П. Пенков

Стоук Сити и Съндърланд ще си поделят по точка

Стоук Сити - Съндърланд
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 05.02.2011
Час: 14:45
Съдия: Лий Пробърт

В първа среща от 26-я кръг от английската Висша лига, Стоук сити приема Съндърланд на "Британия Стейдиъм". Домакините загубиха последния си изгран мач от първенството, който беше срещу Ливърпул. Грънчарите бяха победени с 2:0 на стадион "Анфийлд", като второто попадение за домакините беше дело на новото попълнение на мърсисайдци Луис Суарес. В този мач Стоук не показаха добра игра, като бяха се прибрали плътно в своята половина, като целта им беше да си тръгнат с точка от Ливърпул, но това не се случи. Така Стоук Сити се свлече на 11-та позиция във временото класиране с актив от 30 точки. Въпреки лошия резултат, който регистрира тима срещу Ливърпул, тима на Тони Пулис продължи участието си в турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия, след като победи като гост Уулвърхемптън с 1:0 в четвъртия кръг на надпреварата.

Мениджърът на Стоук Тони Пулис няма да може да разчита на нападателя си Рикардо Фулър, докато Райън Шоукрос е готов да се завърне в игра след наказание. Бранителят Шоукрос получи наказание за 2 срещи, като с това се изключват проблемите пред Пулис свързани с контузени играчи.

Съперниците им Съндърланд са шести във временното подреждане, като се намират на 4 точки разлика от петия - Тотнъм. В първият ден от месес февруари черните котки на Стив Брус записаха загуба у дома с 2:4 от гостуващия Челси. Само седмица преди този двубой Съндърланд записа 9-та си победа през настоящата кампания, побеждавайки Блекпул с 2:1 като гост на "Блуумфийлд Роуд". В началото на месец януари Съндърланд се раздели с амбициите си свързани с турнира ФА Къп, след като загуби от Нотс Каунти в третия кръг на надпреварата.

Новото попълнение Сали Мунтари е готов да направи дебюта си с фланелката на Съндърланд. 26-годишният ганаец ще бъде включен в състава на черните коткиза първи път, след като приключи трансфера си от Интер. Мениджърът Стив Брус е надява Боло Зенден да успее да се оттърси в травмата в коляното си, получена по време на загубата от Челси с 4:2, докато капитана Лий Катърмоул ще бъде поне още 3 седмици аут от игра, поради контузия в гърба. Дейвид Мейлър, Дани Уелбек, Фрейзър Кембъл и Майкъл Търнър остават също аут с травми.

Смятам, че срещата между Стоук Сити и Съндърланд ще завърши с равенство, тъй като домакините спечелиха последните си два домакински мача, докато черните котки на Стив Брус спечелиха по 3 точки в последните си две гостувания.

Прогноза: Стоук Сити - Съндърланд 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

15 януари Стоук Сити - Болтън 2:0 (Висша лига)
18 януари Кардиф - Стоук Сити 0:2 сл. прод. (ФА Къп)
22 януари Фулъм - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
30 януари Уулвърхемптън - Стоук Сити 0:1 (ФА Къп)
02 февруари Ливърпул - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)

Съндърланд:

05 януари Астън Вила - Съндърланд 0:1 (Висша лига)
08 януари Съндърланд - Нотс Каунти 1:2 (ФА Къп)
16 януари Съндърланд - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
22 януари Блекпул - Съндърланд 1:2 (Висша лига)
01 февруари Съндърланд - Челси 2:4 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Съндърланд

93 мача
26 победи за Стоук Сити
22 равенства
45 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 150:103 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 2.10
Равен - 3.20
Съндърланд - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
116