Арсенал едва ли ще срещне трудности срещу Хъдърсфийлд


П. Пенков

Арсенал едва ли ще срещне трудности срещу Хъдърсфийлд

Арсенал - Хъдърсфийлд
Стадион: "Емирейтс", Лондон
Дата: 30.01.2011
Час: 14:00
Съдия: Марк Клатънбърг

В неделя от 14:00 часа българско време Арсенал према Хъдърсфийлд на стадион "Емирейтс", в двубой от четвъртия кръг от турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия. Домакините заемат втората позиция във временото класиране в английската Висша лига, като се намират на 5 точки зад лидера Манчестър Юнайтед. Съставът на Арсен Венгер успя да се класира за четвъртия кръг в турнира ФА Къп, след като отрастрани трудно Лийдс Юнайтед. Нужни бяха две срещи за да се определи кой от двата отбора ще продължи напред. Първата среща, която се проведе на "Емирейтс" завърши наравно 1:1, но в реванша на "Елънд Роуд" артилеристите спечелиха с комфортното 3:1. Освен това Арсенал продължиха участието си в турнира Карлинг Къп и ще играят финал на "Уембли", къдедо ще срещнат Бирмингам, след като победиха Ипсуич с 3:0.

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отново се чувства готов да се изправи срещу следващия притовник, но този път по-уверен, тъй като в състава се завръщат контузените Томас Ростиски, Абу Диаби, Мануел Алмуния и Себастиан Скилачи. Единствените, които остават контузени в състава на топчиите са Бакари Саня, който страада от сътресение, Лукас Фабиански и Томас Вермаелен.

Съперниците им Хъдърсфийлд се подзовават от Първа английската лига, където заемат обещаващата трета позиция във временното класиране. като разликата между втория и първия е съответно 3 и 6 точки. Съставът от стадион "Галфарм" достигна до този етап на надпреварата, след като в предишния кръг отрасни у дома Довър Атлетик с 2:0 и така си осигури гостуване на "Емирейтс Стейдиъм". Хъдърсфийлд се предства добре в лигата, като през месец януари е регистрирал 3 победи и едно нулево равенство

Прогноза: Арсенал - Хъдърсфийлд 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Арсенал:

12 януари Ипсуич - Арсенал 1:0 (Карлинг Къп)
15 януари Уест Хем - Арсенал 0:3 (Висша лига)
19 януари Лийдс - Арсенал 1:3 (ФА Къп)
22 януари Арсенал - Уигън 3:0 (Висша лига)
25 януари Арсенал - Ипсуич 3:0 (Карлинг Къп)

Хъдърсфийлд:

08 януари Хъдърсфийлд - Довър Атлетик 2:0 (ФА Къп)
11 януари Хъдърсфийлд - Плимут 3:2 (Лига 1)
15 януари Уолсъл - Хъдърсфийлд 2:4 (Лига 1)
18 януари Карлисъл - Хъдърсфийлд 4:0 (ФА Трофи)
22 януари Хъдърсфийлд - Колчестър 0:0 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Арсенал - Хъдърсфийлд

61 мача
25 победи за Арсенал
23 равенства
13 победи за Хъдърсфийлд
Голова Разлика: 86:77 за Арсенал


Коефициенти от bet365:
Арсенал - 1.11
Равен - 9.00
Хъдърсфийлд - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166