Астън Вила ще постигне труден успех срещу Блекбърн


П. Пенков

Астън Вила ще постигне труден успех срещу Блекбърн

Астън Вила - Блекбърн
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 29.01.2011
Час: 15:00
Съдия: Лий Пробърт

В събота от 15:00 часа българско време, Астън Вила приема Блекбърн Роувърс на стадион "Вила Парк" в среща от четвъртия кръг от турнира ФА Къп. Бирмингамци вече са 13-ти във временното класиране, като тима на Жерар Улие остана непобеден в последните 3 срещи. Миналата седмица Астън Вила записа впечатляваща победа с 1:0 у дома срещу Манчестър Сити. Единственото попадение в срещата падна само 17 минути след дебюта на Дарън Бент начело на Астън Вила. Така нападателят повдигна самочувствието на съотборниците си, които в следващия кръг победиха Уигън с 2:1 като гости. Съставът на Жерар Улие успя да се класира за четвъртия кръг в турнира ФА Къп, след като регистираха успех с 3:1 при гостуването на Шефийлд Юнайтед.

Жерар Улие няма да може да разчита все още на Стивън Уорнък, който тренира с резервния отбор на Вила, но не е напълно готов да се включи в игра. Стивън Айрлънд и Фабиан Делф остават също аут за двубоя с Блекбърн, поради травми в колената си.

Съперниците им Блекбърн са осми във временото подреждане, заемайки позиция, при която могат да атакуват мястото, което ще им даде право на участие в турнира Лига Европа. Съставът на Стив Кийн постигна победа с 2:0, миналия уикенд, при домакинството на Арсенал.Така Роувърс се реваншира на феновете си за загуба седмица по-рано от Челси с 2:0 на "Стамофорд Бридж". Съставът от "Иууд Парк" достигна до четвъртия кръг от турнира за Купата на Англия, след като победи с 1:0 у дома Киунс Парк Рейнджърс.

Райън Нелсън и резервния страж Марк Брън са под съмнение за мача с Бром, поради леки травми, но добрата новина е, че Дейвид Дън е напълно възстановен, докато Кейт Андрюс и Винс Грела са близо до навлизане във форма. Бранителят Фил Джоунс е единствения дългосрочен отсъстващ в състава на Блекбърн.

Прогноза: Астън Вила - Блекбърн 1:0


Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

05 януари Астън Вила - Съндърланд 0:1 (Висша лига)
08 януари Шефилд Юнайтед - Астън Вила 1:3 (ФА Къп)
16 януари Бирмингам - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
22 януари Астън Вила - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
25 януари Уигън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)

Блекбърн:

01 януари Съндърланд - Блекбърн 3:0 (Висша лига)
05 януари Блекбърн - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
08 януари Блекбърн - Куинс Парк Рейнджърс 1:0 (ФА Къп)
15 януари Челси - Блекбърн 2:0 (Висша лига)
23 януари Блекбърн - Уест Бромич 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Блекбърн

143 мача
64 победи за Астън Вила
27 равенства
52 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 248:235 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 1.83
Равен - 3.50
Блекбърн - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143