Ще успее ли Ливърпул да стъпи на седмото място?


П. Пенков

Ще успее ли Ливърпул да стъпи на седмото място?

Ливърпул - Фулъм
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 26.01.2011
Час: 22:00
Съдия: Лий Пробърт

Ливърпул приема Фулъм на митичния "Анфийлд" в отложена среща от английската Висша лига. Домакините са 11-ти във временното класиране с 23 изиграни срещи, като притежават актив от 29 точки. През уикенда Ливърпул успя да върне надеждата в своите феновете, след като тима постигна класическа победа с 3:0 при гостуването си на Уулвърхемптън, отбор който победи червените с 1:0 през последния месец на изминалата 2010 година. Това даде сили на играчите, които са убедени в успеха си срещу Фулъм, тъй като евентуални три точки биха ги изкачили до седмата позиция в класирането.

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард се завръща в игра, след като изтърпя наказанието си за 3 срещи. Мениджърът Кени Даглиш вероятно ще заложи на Джерард в титулярния състав, както и на Джо Коул, който беше неизползвана резерва срещу вълците. Милан Йованович също може да се завърне в игра, след като пропусна двубоя на стадион "Молиню", поради вирусно заболяване.

Съперниците им Фулъм имат инкасирани 26 точки от 23 изиграни срещи, което им отрежда 14-та позиция във временното подреждане. В предишният кръг Фулъм успя да запише важна победа при домакинството си на Стоук Сити, като победи състава на Тони Пулис с 2:0. Седмица преди този двубой Фулъм си тръгна с точка след гостуването си на Уигън, завършило при резултат 1:1.

Дуото на Фулъм Диксън Етуху и Арън Хюс са под съмнение за гостуването на Ливърпул. И двамата получиха разтежения по време на срещата със Стоук Сити, оставяйки сериозни проблеми при избирането на титулярния състав пред Марк Хюз. Дългосрочно контузени за Фулъм остават Боби Замора, Филип Сендерос и Матю Бригс, докато Марк Шварцер е зает с националния отбор на Австралия, който се добра до финала на Купата на Азия, където ще се изправи срещу Япония.

Прогноза: Ливърпул - Фулъм 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

05 януари Блекбърн - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
09 януари Манчестър Юнайтед - Ливърпул 1:0 (ФА Къп)
12 януари Блекпул - Ливърпул 2:1 (Висша лига)
16 януари Ливърпул - Евъртън 2:2 (Висша лига)
26 януари Уулвърхемптън - Ливърпул 0:3 (Висша лига)

Фулъм:

01 януари Тотнъм - Фулъм 1:0 (Висша лига)
04 януари Фулъм - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
08 януари Фулъм - Питърбъро 6:2 (ФА Къп)
15 януари Уигън - Фулъм 1:1 (Висша лига)
22 януари Фулъм - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Фулъм

36 мача
18 победи за Ливърпул
11 равенства
7 победи за Фулъм
Голова Разлика: 59:32 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.53
Равен - 3.80
Фулъм - 7.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
152