Блекпул има да си връща на Съндърланд


П. Пенков

Блекпул има да си връща на Съндърланд

Блекпул - Съндърланд
Стадион: "Блумфилд Роуд", Блекпул
Дата: 22.01.2011
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън

Блекпул приема Съндърланд на "Блумфийлд Роуд" в среща от 24-я кръг на английската Висша лига. Мандарините Йън Холоуей заемат 10-та позиция във временното класиране, като притежава актив от 28 точки. В предишният кръг Блекпул загубиха с 3:2 гостуването си на Уест Бромич Албиън, а в началото на месеца южняците отпаднаха от турнира за Купата на Англия, след като в третия кръг на надпреварата загубиха от Саутхемптън с 2:0 като гост.

Мениджърът на Блекпул Йън Холоуей няма проблеми с новоконтузени футболисти. Марлон Уерууд е готов да се завърне отново в игра, след като се възстанови от разтежението си, но според мениджъра Уерууд ще започне във вторник, с цел да не се дава поле на изява на болките му. Дейвид Карни все още е зает с националния отбор на Австралия в турнира за Купата на Азия.

Съперниците им Съндърланд зает 4-ри позиции над Блекпул, като играчите на Стив Брус са шести във временното класиране с 34 инкасирани точки. Съндърланд отпаднаха от борбата в турнира ФА Къп, след като загубиха с 1:2 у дома от Нотс Каунти, в третия кръг на надпреварата. Преди седмица черните котки на Стив Брус добавиха точка в своя актив, завършвайки наравно 1:1 при домакинството им на Нюкасъл Юнайтед.

Мениджърът на Съндърланд Стив Брус няма вече да може да разчита на водещия голмайстор на тима Дарън Бент. Бент премина в Астън Вила за сумата от 18 милиона паунда по-рано тази седмица, така че единствения избор пред Брус е да заложи на новото попълнение Асамоа Гиан, тъй като Дани Уелбек се подложи на операция на коляното си, като се очаква да отсъства в продължение на 6 седмици. Капитанът Лий Катърмоул, Майкъл Търнър, Фрейзър Кембъл, Дейвид Мейлър и Джон Менса са аут поради контузии.

Прогноза: Блекпул - Съндърланд 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекпул:

01 януари Манчестър Сити - Блекпул 1:0 (Висша лига)
04 януари Блекпул - Бирмингам 1:2 (Висша лига)
08 януари Саутхемптън - Блекпул 2:0 (ФА Къп)
12 януари Блекпул - Ливърпул 2:1 (Висша лига)
15 януари Уест Бромич - Блекпул 3:2 (Висша лига)

Съндърланд:

28 декември Съндърланд - Блекпул 0:2 (Висша лига)
01 януари Съндърланд - Блекбърн 3:0 (Висша лига)
05 януари Астън Вила - Съндърланд 0:1 (Висша лига)
08 януари Съндърланд - Нотс Каунти 1:2 (ФА Къп)
16 януари Съндърланд - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекпул - Съндърланд

41 мача
15 победи за Блекпул
11 равенства
15 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 73:63 за Блекпул


Коефициенти от bet365:
Блекпул - 2.50
Равен - 3.25
Съндърланд - 2.87

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
103