Уигън или Фулъм ще избяга от опасната зона?


П. Пенков

Уигън или Фулъм ще избяга от опасната зона?

Уигън - Фулъм
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 15.01.2011
Час: 17:00
Съдия: Антъни Тейлър

В предпоследен двубой от съботния ден в англйската Висша лига, един срещу друг се изправят отборите на Уигън Атлетик и Фулъм. Първите заемат позиция в зоната на изпадащите, като след 22 изиграни кръг те са 19-ти с актив от 21 точки, като им е нужна само точка за да излязат от опасната зона. В последните два изиграни кръг от първенството, Уигън успя да спечелят само една точка. Това стана при гостуването им на Болтън, завършило при равенство 1:1, а три дни преди тази среща, Уигън беше победен у дома от Нюкасъл с минималното 1:0.

Мениджърът на Уигън Роберто Мартинес отново ще може да разчита на крилото Чарлс Н'Зогбя, който изтърпя наложеното му наказание от 3 срещи. Вратарят Крис Киркланд пропусна победата над Хъл Сити от турнира за Купата на Англия, поради лошо физическо състояние. Том Клевърли продължава да изпитва болки в следствие на полученото разтежение, докато Джеймс Макарти, Франко Ди Санто и Виктор Мойзес са аут, като се очаква да се върнат в игра до края на следващия месец.

Фулъм също са опасно близо до зоната на изпадащите, като състава на Марк Хюз е 14-ти във временното класиране с актив от 22 точки. В последният изигран мач от Висшата лига, Котиджърс победиха с класическото 3:0 у дома Уест Бромич, а няколко дена по-късно продължиха участието си в борбата за спечелването на Купата на Англия, побеждавайки с 6:2 Питърбъро на стадион "Крейвън Котидж".

Стийв Сидуел може да направи своя дебют с фланелката на Фулъм, а Муса Дембеле и Анди Джонсън се завръща в състава след контузии. Новото попълнение Сидуел има малко записано игрово време, след като премина в клуба от Астън Вила през миналата седмица, но самия халф увери, че ще се чувства в добра форма и ще вземе участие срещу Уигън. Дембеле най-накрая успя да се възстанови от травмата в глезена си, докато Джонсън е на линия след леко разтежение. Боби Замора, Филип Сендерос и Матю Бригс остават аут, докато Марк Шварцер е зает с националния отбор на Австралия в битката за Купата на Азия.

Прогноза: Уигън - Фулъм над 2,5 гола

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:

26 декември Уулвърхемптън - Уигън 1:2 (Висша лига)
29 декември Уигън - Арсенал 2:2 (Висша лига)
02 януари Уигън - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)
05 януари Болтън - Уигън 1:1 (Висша лига)
08 януари Хъл Сити - Уигън 2:3 (ФА Къп)

Фулъм:

26 декември Фулъм - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
28 декември Стоук Сити - Фулъм 0:2 (Висша лига)
01 януари Тотнъм - Фулъм 1:0 (Висша лига)
04 януари Фулъм - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
08 януари Фулъм - Питърбъро 6:2 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Уигън - Фулъм

11 мача
2 победи за Уигън
5 равенства
4 победи за Фулъм
Голова Разлика: 10:6 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Уигън - 2.50
Равен - 3.25
Фулъм - 2.87

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
118