Блекпул ще търси нови три точки срешу Уест Бромич


П. Пенков

Блекпул ще търси нови три точки срешу Уест Бромич

Уест Бромич - Блекпул
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 15.01.2011
Час: 17:00
Съдия: Стюърт Атуел

В събота от 17:00 часа българско време, Уест Бромич Албиън приема Блекпул на "Дъ Хоутърнс" в среща от 23-я кръг на английската Висша лига. Домакините се борят са своето оцеляване, тъй като в момента са 16-ти във временното класиране, като имат само точка повече в своя актив от Астън Вила, който е в зоната на изпадащите. На 4 януари, в последния изигран мач на тима от първенството, Уигън записа 11-то си поражение през настоящия сезон, след като беше победен с класическото 3:0 от Фулъм на стадион "Крейвън Котидж". Освен това Бром не успяха да продължат участието си в надпреварата за ФА Къп, след като в третия кръг загубиха с 1:0 гостуването си на Рединг.

Вратарят Бояс Майхил се очаква да изиграе първата си среща във Висшата лига за Уест Бромич. Мениджърът на Уигън Роберто Ди Матео разкри, че Скот Карсън ще бъде оставен на резервната скамейка, оставяйки място на Майхил, който впечатли с представянето си срещу Рединг. Крис Брънт пък ще вземе капитанската лигана при отсъствието на Карсън. Питер Одеминге се бори с травмата в глезена си, докато Исмаел Милър и Пабло Ибанез са под съмнение с разтежения. Жонас Олсон е наказан, а Стивън Рейд се възстановява от контузия в коляното. Бранителят Габриел Тамас е на разположение, след като изтърпя наказанието си от 3 мача.

Съперниците им Блекпул заема доста по-предна позиция в класирането от тях, като мандарините са девети с актив от 28 точки. Те не успяха да си осигурят място в следващия кръг на турнира за Купата на Англия, след като бяха победни като гости от Саухемптънс 2:0. Но това явно повиши градуса в тима, като те победиха Ливърпул с 2:1 пред собствена публика, в отложена среща от английската Висша лига.

Състоянието на халфа на Блекпул Елиът Гранден все още е под въпрос, като се очаква той да премине късен фитнес тест. В последните няколко седмици Гранден страда от разтежение, чиито болки се засилиха след двубоя с Ливърпул, но въпреки това Йън Холоуей е оптимист, относно състоянието му. Друг отсъстващ от състава на мандарините е Дейвид Карни, който продължава участието си в турнира за Купата на Азия с националния отбор на Австралия.

Прогноза: Уест Бромич - Блекпул 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:

26 декември Болтън - Уест Бромич 2:0 (Висша лига)
28 декември Уест Бромич - Блекбърн 1:3 (Висша лига)
01 януари Уест Бромич - Манечестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
04 януари Фулъм - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
08 януари Рединг - Уест Бромич 1:0 (Висша лига)

Блекпул:

28 декември Съндърланд - Блекпул 0:2 (Висша лига)
01 януари Манчестър Сити - Блекпул 1:0 (Висша лига)
04 януари Блекпул - Бирмингам 1:2 (Висша лига)
08 януари Саутхемптън - Блекпул 2:0 (ФА Къп)
12 януари Блекпул - Ливърпул 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Бромич - Блекпул

49 мача
21 победи за Уест Бромич
6 равенства
22 победи за Блекпул
Голова Разлика: 80:75 за Блекпул


Коефициенти от bet365:
Уест Бромич - 1.80
Равен - 3.60
Блекпул - 4.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
110