Ман Юнайтед ще победи последния в класирането


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще победи последния в класирането

Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед
Стадион: Брамал Лейн
Дата: 17.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

В неделя Шефилд загуби с 3:0 от Саутхемтпън и това бе загуба номер 7 поред. 

Манчестър Юнайтед няма загуба в 5 поредни кръга в Англия, като последно разочарова с представянето си за равенството 0:0 с Манчестър Сити на "Олд Трафорд". Срещата преди това пък бе последна за тима в Шампионска лига, където след загуба от РБ Лайпциг тимът изпадна в Лига Европа.

Изненадваща статистика е, че Манчестър Юнайтед спечели всичките си 5 гостувания в лигата този сезон, но във всеки един случай се налагаше "червените дяволи" да обръщат срещата, след като получаваха първи голове.

Откъм състави, при домакините Джак О'Конъл е контузен, а Оливър МакБърни е под въпрос след като получи травма в рамото срещу Саутхемптън. На негово място готов да стартира е Лис Мусе.

Оле Гунар Солскяер може да разчита почти на пълен и здрав състав, като под въпрос е само Единсон Кавани. Вероятно е Антони Марсиал да се върне в състава на мястото на Мейсън Гринууд, докато Алекс Телес ще замени Люк Шоу, който се върна от травма в бедрото и веднага игра срещу Ман Сити. Дийн Хендерсън прекара 2 сезона под наем в Шефилд и направи име като позволи на тима да се държи в горната половина на таблицата. След напускането му Шефилд е последен и Хендерсън ще се надява да стартира този мач.

Манчестър Юнайтед спечели 9 поредни гостувания във Висшата лига. Шефил загуби 7 поредни кръга. В последните 5 мача на гости Юнайтед вкара поне по 3 гола. Така се очаква победа за гостите и в този случай.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хендерсън
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Телес
Матич
Погба
Мата
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Бърк
Мусе
Стивънс
Флек
Берге
Ампаду
Балдок
Ягиелка
Еган
Башам
   
Рамсдейл
 
Шефилд (Крис Уайлдър)

Обоснована прогноза: Шефилд - Манчестър Юнайтед 1:3

  Сподели
286