Ливърпул и Челси ще са равни на Анфийлд


И. Ангелов

Ливърпул и Челси ще са равни на Анфийлд

Ливърпул - Челси
Стадион: Андийлд
Дата: 22.07.2020 г.
Час: 22:15 ч.

Откакто спечели титлата Ливърпул победи в само 2 от последните си 5 мача, като допусна голове в 4 от тези срещи. Понижението в представянията е очевидно и очаквано, макар Юрген Клоп да отрече по начало възможността това да се случи, както и отправи някои критики след това.

Челси победи Манчестър Юнайтед с 3:1 в полуфиналната среща от ФА Къп този сезон, като намери място на финала с Арсенал. С приповдигнато самочувствие тимът ще иска да се докаже и срещу шампиона, като си помогне за класирането в тройката на Англия.

Откъм състави, при домакините Матип и Хендерсън са с контузии, а под въпрос са поставени Ловрен и Милнър. Очаква се да видим типичната постройка на домакините.

При "сините" Нголо Канте не беше в достатъчно добро състояние да играе в последната среща и сега също е под въпрос. Гилмор и Томори са с контузии. 

Ливърпул няма загуба в последните 56 мача у дома във Висшата лига. Челси обаче не загуби в 9 от последните си 10 гостувания на "Анфийлд". Макар да не се очаква победа за гостите, с оглед и формата, и непостоянните им представяния напоследък, те имат достатъчно за да вземат точка от този терен, като статистиката подкрепя това становище.

Прогноза: Ливърпул - Челси 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Кепа
   
Рудигер
Зума
Азпиликуета
Алонсо
Маунт
Жоржиньо
Ковачич
Вилиан
Жиру
Пулисич
Мане
Фирмино
Салах
Кейта
Фабиньо
Вайналдум
Робертсън
Арнолд
Дайк
Гомес
   
Алисон
 
Ливърпул (Юрген Клоп)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Челси 2:2

  Сподели
434