Тротърс ще победят Блекбърн на Рийбок Стейдиъм


П. Пенков

Тротърс ще победят Блекбърн на Рийбок Стейдиъм

Болтън - Блекбърн
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 12.12.2010
Час: 15:30
Съдия: Марк Клатънбърг

Болтън приема Блекбърн на "Рийбок Стейдиъм" в среща от неделния ден на 17-я кръг в английската Висша лига. Съставът на Оуен Койл продължава с доброто си представяне, като през настоящия сезон Тротърс са загубили само веднъж у дома. Сега те са седми във временното класиране с актив от 23 точки, само на 3 точки от зоната, която дава право на участие в турнира Лига Европа. Преди седмица Болтън претърпяха едва третото си поражение през тази кампания, като загубиха с 1:0 гостуването си на Манчестър Сити.

Полузащитникът на Болтън Стюърт Олдън остава под съмнение за мача с Блекбърн в неделя. Националът на САЩ все още се бори със силните болки, които изпитва в бедрото си, които не му позволиха да вземе участие в последните два мача на тима. Съотборникът му в халфовата линия Мат Тейлър пък ще се бори за титулярно място след загубата от Сити.

Блекбърн Роувърс са 13-ти във временното подреждане, като досега имат регистрирани общо 6 победи, 3 равенства и 7 загуби, което им носи актив от 21 точки. В последният кръг Роувърс успяха да се реваншират на своите фенове за срамната загуба с 7:1 при гостуването им на Манчестър Юнайтед, като преди седмица победиха у дома Уулвърхемптън с класически резултат 3:0.

Добрата новина за Блекбърн е, че Никола Калинич и Мартин Олсън са отново добре и ще могат да се включат в игра. Въпреки това, Стивън Нзонзи, Винс Грела и Кейт Андрюс остават аут поради контузии. Мениджърът Сам Алардайс заяви, че вероятно няма да наложи коренни промени в състави си и ще заложи на същите 11, които победи вълците преди седмица.

Смятам да прогнозирам победа за домакините, които имат само една загуба у дома през настоящия сезон, а съперниците им Блекбърн са загуби 4 от 5 срещи като гости.

Прогноза: Болтън - Блекбърн 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

10 ноември Евъртън - Болтън 1:1 (Висша лига)
13 ноември Уулвърхемптън - Болтън 2:3 (Висша лига)
20 ноември Болтън - Нюкасъл 5:1 (Висша лига)
27 ноември Болтън - Блекпул 2:2 (Висша лига)
04 декември Манчестър Сити - Болтън 1:0 (Висша лига)

Блекбърн:

10 ноември Нюкасъл - Блекбърн 1:2 (Висша лига)
13 ноември Тотнъм - Блекбърн 4:2 (Висша лига)
21 ноември Блекбърн - Астън Вила 2:0 (Висша лига)
27 ноември Манчестър Юнайтед - Блекбърн 7:1 (Висша лига)
04 декември Блекбърн - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Блекбърн

112 мача
43 победи за Болтън
25 равенства
44 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 193:174 за Блекбърн


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.00
Равен - 3.30
Блекбърн - 4.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
116