Черните котки ще постигнат домакинска победа срещу Стоук


П. Пенков

Черните котки ще постигнат домакинска победа срещу Стоук

Съндърланд - Стоук Сити
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 06.11.2010
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Отборите на Съндърланд и Стоук Сити се изправят един срещу друг в последен сблъсък от съботния ден на 11-я кръг на английската Висша лига. Черните котки на Стив Брус се намират на 12-та позиция във временното класиране след дестия кръг. Досега Съндъралдн са регистрирали общо 2 победи, 6 равенства и 2 загуби. В последните два изминали кръга от шампионата, черните котки победиха у дома с 1:0 Астън Вила, а седмица по-късно претърпяха загуба с 5:1 при гостуването им на Нюкасъл Юнайтед.

Мениджърът на Съндърланд Стийв Брус няма да може да разчита на ключовия си защитник - Тайтъс Брамбъл. 29-годишният футболист е наказан, след като беше изгонен по време на загубата от Нюкасъл. Така вероятно мястото му ще бъде заето от национала на Гана - Джон Менса. Менса, Кийрън Ричардсън, Боло Зенден и рекордното попълнение Асамоа Гиан ще се борят за стартова позиция в тази среща. Дейвид Мейлър се възстанови от контузията си в коляното, като игра в резервния тим през средата на седмица, докато Фрейзър Кембъл е в списък на дългосрочно отсъстващите.

Стоук Сити се намират на 16-та позиция във временното класиране, близо до опасната зона. Грънчарите имат инкасирани 10 точки, а Блекбърн и Уувърхемптън, който са в зоната на изпадащите имат по 9, което значи, че Стоук Сити се намират в голяма опастност. В последните два кръга състава на Тони Пулис претърпя две поражения. Първото бе при домакинството им на Манчестър Юнайтед, завършило при резултат 2:1 в полза на червените дяволи. Седмица по-късно Стоук бяха победени с минималното 1:0 като гости на Евертън.

Стражът на гостите - Томас Сьоренсен ще се бори за титулярното си място в тази среща. Датският национал пропусна загубата от карамелите поради проблеми в лакътя си. Мениджърът Тони Пулис се надява да може да разчита на Рикардо Гарднър, който пропусна последните 3 срещи на тима поради болки в рамото. Халфът Рори Делап е аут поради травма в прасеца.


След тежката загуба в дербито с Нюкасъл,мисля че в тоэи домакински мач отбора на Съндърланд ще се реваншира на феновете си с победа.

Прогноза: Съндърланд - Стоук Сити 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

25 септември Ливърпул - Съндърланд 2:2 (Висша лига)
02 октомври Съндърланд - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
18 октомври Блекбърн - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
23 октомври Съндърланд - Астън Вила 1:0 (Висша лига)
31 октомври Нюкасъл - Съндърланд 5:1 (Висша лига)

Стоук Сити:

02 октомври Стоук Сити - Блекбърн 1:0 (Висша лига)
16 октомври Болтън - Стоук Сити 2:1 (Висша лига)
24 октомври Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
27 октомври Уест Хем - Стоук Сити 3:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
30 октомври Евъртън - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Стоук Сити

92 мача
44 победи за Съндърланд
22 равенства
26 победи за Стоук Сити
Голова Разлика: 148:103 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.10
Равен - 3.20
Стоук Сити - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
117