Юнайтед ще бие в Шефилд


И. Ангелов

Юнайтед ще бие в Шефилд

Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед
Стадион: Бромол Лейн
Дата: 24.11.2019 г.
Час: 18:30 ч.

Шефилд Юнайтед показва добри резултати срещу отборите от първите шест места на таблицата. До момента в кампанията тимът игра срещу Челси, Арсенал, Тотнъм и Ливърпул, като загуби само от "червените". Арсенал бе победен у дома, а срещите с Тотнъм и Челси бяха равенства. Защитата също впечатлява, като по този показател само Лестър Сити (8) е допуснал по-малко от Шефилд - 9.

Манчестър Юнайтед беше на поход от позитивни резултати и паузата за национални срещи дойде в грешен момент след като феновете на тима точно усетиха ентусиазма от победите. "Червените дяволи" спечелиха пет от последните шест срещи във всички турнири, като надеждите са формата да продължи.

Откъм състави, за домакините ключовият Дийн Хендерсън не може да играе на врата, защото е под наем от Манчестър Юнайтед. Лидерът по сухи мрежи в лигата ще даде място на 29-годишния Саймън Моор. Основният централен защитник Джон Еган също е под въпрос след като има травма в прасеца. Той може да бъде заменен от ветерана Фил Ягиелка.

Проблемите с контузени в Юнайтед продължават, но към тренировки се върнаха Далот, Матич, Шоу и Туанзебе. Ашли Йънг изтърпя наказание и също е на линия. Скот МакТоминей имаше проблем в глезена преди почивката и се очаква да изиграе роля в срещата. Пол Погба също приближава завръщане, но то няма да е в този месец. Баили и Фосу-Менса продължават да лекуват контузии дълготрайно.

Манчестър Юнайтед не успя да спечели 9 от последните 10 гостувания във Висшата лига. Шефилд няма загуба в последните 5 кръга. Това е първата среща между тези отбори от април 2007-ма година, когато "червените дяволи" спечелиха с 2:0 на "Олд Трафорд". Юнайтед спечели последните 7 мача между тези отбори и с показаната форма от последните срещи тази статистика може да продължи.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
415