Сити няма да срещнат проблеми при визитата си на Молиню


П. Пенков

Сити няма да срещнат проблеми при визитата си на Молиню

Уулвърхемптън - Манчестър Сити
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 30.10.2010
Час: 17:00
Съдия: Майк Дийн

Уувърхемптън приема Манчестър Сити на стадион "Молиню" в среща от десетия кръг на английската Висша лига. Вълците се намират в зоната на изпадащите, като под тях е единствено Уест Хем. Уувърхемптън са регистрирали общо 1 победа, 3 равенства и 5 загуби досега през сезона, като са инкасирали общо 6 точки. В последните два кръга, състава на Мик Макарти успя да вземе точка у дома срещу Уест Хем, но в следващата седмица загуби с 2:0 гостуването си на "Стамфорд Бридж". В средата на седмицата вълците бяха близо до сензация срещу Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка загубиха с 3:2 и така прекратиха участието си в турнира Карлинг Къп.

Добрата новина за Уувърхемптън е, че капитана Карл Хенри се завръща в игра след изтърпяно наказание. Халфът трябваше да пропусне 3 срещи на тима, след като беше изгонен по време на срещата с Уигън преди месец. Централният защитник Джоди Крадък все още е аут с контузия в слабините, но се надява да се върне в игра до 2 седмици. Стивън Хънт е готов да изиграе своя първи мач за вълците, след като през летния трансферен прозорец премина от Хъл Сити, но беше аут досега поради контузия в ходилото.

Манчестър Сити се намира на 4-та позиция във временното класиране с актив от 17 точки, еднакъв с този на Манчестър Юнайтед и Арсенал. Впечатление прави, че резултатността на гражданите през новия сезон се е влошила значително за разлика от края на предишния. Преди седмица състава на Роберто Манчини претърпя сериозен удар върху шампионските си амбии, след като загуби у дома от Арсенал с класическото 3:0.

Капитанът на Сити - Карлос Тевес вероятно ще пропусне гостуването на Уувс поради контузия. Аржентинецът беше заменен по време на мача с Арсенал преди седмица. Мениджърът на тима - Роберто Манчини позволи на Тевес да се върне при семейството си в Аржентина за да прекара добре своето възстановяване. Дедрик Боята е наказан, след като бе изгонен при загубата от артилеристите, докато Александър Коларов и Майкъл Джонсън все още не са готови за игра.

Прогноза: Увърхемптън - Манчестър Сити 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:

26 септември Уулвърхемптън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
02 октомври Уигън - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
16 октомври Уулвърхемптън - Уест Хем 1:1 (Висша лига)
23 октомври Челси - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
26 октомври Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 3:2 (Карлинг Къп)

Манчестър Сити:

30 септември Манчестър Сити - Ювентус 1:1 (Лига Европа)
03 октомври Манчестър Сити - Нюкасъл 2:1 (Висша лига)
17 октомври Блекпул - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)
21 октомври Манчестър Сити - Лех Познан 3:1 (Лига Европа)
24 октомври Манчестър Сити - Арсенал 0:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Манчестър Сити

86 мача
33 победи за Уулвърхемптън
21 равенства
32 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 175:166 за Уулвърхемптън


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 5.50
Равен - 3.40
Манчестър Сити - 1.72

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174