Астън Вила ще атакува челните позиции


П. Пенков

Астън Вила ще атакува челните позиции

Съндърланд - Астън Вила
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 23.10.2010
Час: 17:00
Съдия: Марк Холси

Съндърланд приема Астън Вила на "Стейдиъм ъф Лайт" в среща от деветия кръг на английската Висша лига. Черните котки на Стив Брус заемат 13-та позиция във временното класиране с актив от 9 точки, като до момента се регистрирали 1 победа, 6 равенства и 1 загуба. В последните два изминали кръга от Висшата лига, Съндърланд успяха да "препънат" Манчестър Юнайтед, като завършиха 0:0 с червените дяволи пред собствена публика. Седмица по-късно съставът на Стив Брус продължи с равенствата, като този път то бе при гостуването им на Блекбърн, завършило 0:0.

Нападателят на домакините - Дарън Бент е възстановен, след като пропусна срещата с Блекбърн поради контузия получена по време на мач с националния отбор на Англия. Защитникът Кийрън Ричардсън вероятно ще пропусне двубоя с Вила поради разтежение,  докато Анди Рейд е  аут с подобен проблем. Мениджърът Стив Брус няма да може да разчита и на Дейвид Меулър, който се завърна към тренировки след контузия в коляното, и на Фрейзър Кембъл.

Съперниците им Астън Вила се намират на осмата позиция в класирането след 8 изиграни срещи, като разликата между осмия и третия в таблицата е само 2 точки, което означа, че евентуален успех на Вила би ги изкачил доста по-нагоре в каласирането. Преди седмица бирмингамци успяха да "препънат" временния лидер Челси, като завършиха наравно 0:0 на собствения си "Вила Парк", което намали преднината на лондонския тим пред основните им съперници в борбата за титлата.

Нападателят на Вила - Емил Хески и крилото Марк  О'Брайтън са  напълно готови физически за гостуването им на Съндърланд. Дуото пропусна равенството с Челси поради контузии в гърба. Централният бранител на бирмингамци Ричард Дън също ще бъде на разположение на Улие, след като наскоро получи травма в глезена. Нападателят Габриел Агбонлахор и защитника Люк Йънг са все още аут от терените. Агбонлахор се възстановява от контузия в слабините, докато Йънг лекува разтежение.

Мисля, че Вила са пределно мотивирани за успех при гостуването им на Съндърланд и възможността при евентуална победа да атакуват челните позиции в класирането.

Прогноза: Съндърланд - Астън Вила 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

18 септември Съндърланд - Арсенал 1:1 (Висша лига)
21 септември Съндърланд - Уест Хем 1:2 (Карлинг Къп)
25 септември Ливърпул - Съндърланд 2:2 (Висша лига)
02 октомври Съндърланд - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
18 октомври Блекбърн - Съндърланд 0:0 (Висша лига)

Астън Вила:

18 септември Астън Вила - Болтън 1:1 (Висша лига)
22 септември Астън Вила - Блекбърн 3:1 (Карлинг Къп)
26 септември Уулвърхемптън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
02 октомври Тотнъм - Астън Вила 2:1 (Висша лига)
16 октомври Астън Вила - Челси 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Астън Вила

149 мача
48 победи за Съндърланд
38 равенства
63 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 240:229 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.40
Равен - 3.25
Астън Вила - 3.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
152