Ще вземе ли Блекбърн трите точки срещу Съндърланд?


П. Пенков

Ще вземе ли Блекбърн трите точки срещу Съндърланд?

Блекбърн - Съндърланд
Стадион: "Ииуд Роуд", Блекбърн
Дата: 18.10.2010
Час: 22:00
Съдия: Лий Пробърт

В последен двубой от 8-я кръг английската Висша лига, Блекбърн приема Съндърланд на "Иууд Парк". Роувърс са много близо до опасната зона, като в момента заемат 16-та позиция с актив от 8 точки. Досега съставът на Сам Алардайс регистрира общо 2 победи, 2 равенства и 3 загуби. В последните два кръга Блекбърн победи с 2:1 като гост Блекпул, но седмица по-късно записа минимална поражение с 1:0 при гостуването си на Стоук Сити.

Мениджърът на "розите" - Сам Алардайс ще може да разчита отново на Дейвид Дън, който се възстанови от разтежението си, но Винс Грела остава аут за двубоя със Съндърланд поради същата контузия. Кейт Андрюс също ще отсъства за домакините, след като се подлижи на хирургическа намеса поради травмата му в слабините, докато Райън Нелсен е под съмнение със силни болки.

Съперниците им тази среща - Съндърланд са само на позиция над тях със същия актив от точки. Но те са регистрирали само една победа досега, записали са цели 5 равенства и 1 загуба. В последните два кръга черните котки успяха да измъкнат по точка срещу два големи клуба, каквито са Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Момчетата на Стив Брус завършиха 2:2 при гостуването си на стадион "Анфийлд", а седмица по-късно записаха у дома нулево равенство срещу червените дяволи.

Нападателят на Съндърланд Дарън Бент е най-голямата въпросаителна пред мениджъра Стив Брус. Бент получи контузия по време на среща с националния отбор на Англия. Ако Бент не успее да се включи в игра това означава, че мястото му ще бъде заето от Асамоа Гиан. Привлеченият под наем в тима - Дани Уелбек, който не може да играе срещу Манчестър Юнайтед, се връща в съства, докато Кийрън Ричардсън, Антон Фърдинанд и Джон Менса са възстановени от контузиите си и са готови за игра. Дейвид Мейлър вече се е върнал към тренировките след контузията си в коляното, но е далеч от завръщане на терена. Фрейзър Кембъл е дългосрочно отсъстващ поради същия проблем.

Предвид тежката програма на Блекбърн в следващите кръгове, смятам да прогнозирам победа за домакините. Ако не сторят това днес могат да се окажат в зоната на изпадащите след престоящите им двубои с Ливърпул и Челси.

Прогноза: Блекбърн - Съндърланд 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн:

11 септември Манчестър Сити - Блекбърн 1:1 (Висша лига)
18 септември Блекбърн - Фулъм 1:1 (Висша лига)
22 септември Астън Вила - Блекбърн 3:1 (Карлинг Къп)
25 септември Блекпул - Блекбърн 1:2 (Висша лига)
02 октомври Стоук Сити - Блекбърн 1:0 (Висша лига)

Съндърланд:

11 септември Уигън - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
18 септември Съндърланд - Арсенал 1:1 (Висша лига)
21 септември Съндърланд - Уест Хем 1:2 (Карлинг Къп)
25 септември Ливърпул - Съндърланд 2:2 (Висша лига)
02 октомври Съндърланд - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекбърн - Съндърланд

109 мача
37 победи за Блекбърн
20 равенства
52 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 195:154 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:
Блекбърн - 2.10
Равен - 3.30
Съндърланд - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
123