Болтън ще постигне труден успех над Стоук


П. Пенков

Болтън ще постигне труден успех над Стоук

Болтън - Стоук Сити
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 16.10.2010
Час: 17:00
Съдия: Питър Уолтън

Болтън се изправя у дома срещу Стоук Сити в среща от 8-я кръг на английската Висша лига. Тротърс в момента заемат 12-та позиция в класиране с актив от 8 точки. От началото на новия сезон Болтън успя да вземе по точка срещу големите си противници. Взе точка при гостуването си на Астън Вила и успя да "препъне" като домакин един от основните фаворити за шампионската титла през този сезон - Манчестър Юнайтед. В последният кръг Марто и компания записаха равенство при гостуването си на Уест Бромич. За жалост тима отпадна в борбата за спечелването на Карлинг Къп, след като в третия квалификационен кръг на турнира загуби от Бърнли с минималното 1:0.

Мениджърът на Болтън - Оуен Койл, се надява да може да разчита на Кевин Дейвис, който получи лека травма в глезена си по време на среща с националния отбор на Англия. Анди О'Брайън и Джоуи О'Брайън все още са аут поради травми, докато Рикардо Гарднър, Жлоид Самуел и Шон Дейвис са дългосрочно отсъстващи.

Стоук Сити пък заемат комфортната за тях седма позиция във временното класиране с актив от 10 точки, като разликата между седмия и втория в класирането(Манчестър Юнайтед) е 4 точки. В последните два кръга от Премиершип, грънчарите записаха две победи. Първата бе при гостуването им на Нюкасъл Юнайтед, завършило при резултат 2:1, а втората при домакинството им на Блекбърн, спечелено с минималното 1:0. Освен това Стоук продължиха участието си в турнира Карлинг Къп, след като в победиха Фулъм с 2:0.

Стражът на гостите Томас Сьоренсен е под съмнение за гостуването на Болтън поради контузия. Стражът на Дания получи травма в областта на гръдния кош по време на среща с националния отбор и ще трябва да премине късен фитнес тест, които да определи моментното му състояние. Защитникът Анди Уилкинсън е на разположение, след като се възстанови от проблем в коляното си, докато нападателя Мамаду Сидибе е дългосрочно отсъстващ.

Според мен Болтън ще успеят да постигнат минамална победа над Стоук Сити.

Прогноза: Болтън - Стоук Сити 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

11 септември Арсенал - Болтън 4:1 (Висша лига)
18 септември Астън Вила - Болтън 1:1 (Висша лига)
21 септември Бърнли - Болтън 1:0 (Карлинг Къп)
26 септември Болтън - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
02 октомври Уест Бромич - Болтън 1:1 (Висша лига)

Стоук Сити:

13 септември Стоук Сити - Астън Вила 2:1 (Висша лига)
18 септември Стоук Сити - Уест Хем 1:1 (Висша лига)
21 септември Стоук Сити - Фулъм 2:0 (Карлинг Къп)
26 септември Нюкасъл - Стоук Сити 1:2 (Висша лига)
02 октомври Стоук Сити - Блекбърн 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Стоук Сити

62 мача
26 победи за Болтън
11 равенства
25 победи за Стоук Сити
Голова Разлика: 108:92 за Стоук Сити


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.25
Равен - 3.20
Стоук Сити - 3.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
167