Ще се върне ли Сити към успехите?


П. Пенков

Ще се върне ли Сити към успехите?

Уигън - Манчестър Сити
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 19.09.2010
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт


В среща от неделния ден на 5-я кръг от английската Висша лига, 18-я във временното класиране приема 13-я Манчестър Сити. Съставът на Роберто Мартинез започна доста необедително шампионата, като след 4-я кръг е регистрирал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби. В последните два тура Уигън успяха да изненадат неприятно Тотнъм, като ги победиха като гости на Уайт Харт Лейн с минималното 1:0. Това вдъхна надежда във феновете на Уигън, че тима е успял да върне предишната си форма, но в следващия кръг записа равенство 1:1 при домакинството си на Съндърланд.

Мениджърът на Уигън вероятно ще може да разчита на Виктор Мойзес, който отбеляза срещу Хартлипул в двубой от турнира Карлинг Къп. Мойзес пропусна последните два мача на тима поради болки в глезена си. Защитникът Гари Колдуел остава аут в продължение на още няколко седмици, тъй като не е напълно възстановен от контузията си.

Манчестър Сити заемат 13-та позиция в класиране, което не е отражение на многомилионната селекция, която има за цел влизане в Топ 4 на Англия. Това би станало много трудно, тъй като в момента момчетата на Роберто Манчини се представя много неубедително регистрирайки 1 победа, 2 равенства и 1 загуба. Последните два кръга не бяха никак успешни за гражните. Те загубиха с 1:0 при гостуването си на Съндърланд, а в следващия кръг записа равенство у дома срещу Блекбърн.

Роберто Манчини заяви, че ще следи до последно физическото състояние на нападателя Емануел Адебайор. Той пропусна двубоя с Ред Бул Залцбург от Лига Европа поради контузия. Роке Санта Круз ще бъде на разположение, но Жером Боатенг не е в достатъчно добро физическо състояние. Джеймс Милнър и Адам Джонсън могат да бъдат повикани в състава.

Положението, в което се намира Сити, не е никак добро, така че ако гражданите искат да постигнат нещо през този сезон и парите, които бяха дадени през лятото за селеция, да бъда оправдани, то сега е момента отбора да се върне към успехите.

Прогноза: Уигън - Манчестър Сити 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:

14 август Уигън - Блекпул 0:4 (Висша лига)
21 август Уигън - Челси 0:6 (Висша лига)
24 август Хартлипул - Уигън 0:3 (Карлинг Къп)
28 август Тотнъм - Уигън 0:1 (Висша лига)
11 септември Уигън - Съндърланд 1:1 (Висша лига)

Манчестър Сити:

23 август Манчестър Сити - Ливърпул 3:0 (Висша лига)
26 август Манчестър Сити - ФК Тимишоара 2:0 (Лига Европа)
29 август Съндърланд - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
11 септември Манчестър Сити - Блекбърн 1:1 (Висша лига)
16 септември Ред Бул Залцбург - Манчестър Сити ?-? (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Уигън - Манчестър Сити

15 мача
5 победи за Уигън
4 равенства
6 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 15:15


Коефициенти от bet365:
Уигън - 5.00
Равен - 3.60
Манчестър Сити - 1.72

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146