Дали Фулъм ще запишe поредното си равенство?


П. Пенков

Дали Фулъм ще запишe поредното си равенство?

Фулъм - Уулвърхемптън
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 11.09.2010
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


Фулъм посреща на "Крейвън Котидж" Уувърхемптън в двубой от 4-я кръг на английската Висша лига. Лондоначани в момента се намират във втората половината на таблицата с актив от 3 точки, само на 1 от 13-я Ливърпул. Фулъм зае тази позиция в таблицата, след като от началото на новия сезон в Англия записа 3 равенства. Първото беше при гостуаването им на Болтън, завършило при резултат 0:0. Във втория кръг лондончани се добраха с късмет до едната точка, след като в последната минута на редовното време успяха да изравнят резултата срещу Манчестър Юнайтед. Седмица по-късно състава на Марк Хюз отново записа равен резултат, но този път бе при гостуването на новака Блекпул, гостуаване завършило при резултат 2:1.

Нападателят на домакините Боби Замора ще бъде на разположение срещу вълците, след като се възстанови от тежка контузия. Новото попълнение на тима Карлос Салцидо няма да бъде включен в групата поради проблеми в работната му виза, а Деймиън Дъф е под съмнение за двубоя поради проблеми в прасеца. Вратарят Марк Шварцър се очаква да започне като титуляр, след като се възстанови от контузията в гърба си, но резервния страж Дейвид Стокдейл ще бъде аут от терените за около месец с контузия в глезена. Филип Сендерос, Андрю Джонсън и Диоманси Камара са дългосрочно отсъстващи за Фулъм.

Съперниците им Уувърхемптън започнаха по-добре новия сезон, отколкото завършиха миналия. Вълците заемат 7-та позиция във временното класиране с актив от 5 точки, толкова колкото има и петия - Болтън. Съставът на Мик Макарти започна прекрасно шампионата като в пилотния му кръг победи у дома с 2:1 гостуващия Стоук Сити. В следващия кръг вълците успяха да си тръгнат с точка при гостуването си на Евертън завършило при резултат 1:1. Миналата седмица оранжевите отново продължиха с равенствата, като този път такова бе записано у дома срещу новака във Висшата лига - Нюкасъл.

Добрата новина за мениджъра на вълците Мик Макарти е ще може да разчита на Маркус Бент, който се очаква да направи дебюта си за Уувърхемптън. В последните часове на трансферния прозорец тойуспя да подпише под наем от Бирмингам във вълците. Ван Дам все ище се възстановява от контузията си в глезена получена при двубоя с Нюкасъл. Друга лоша новина е за тима е отсъствието на защитника Роналд Зубар, който страда от разтежение.

Мисля, че Фулъм ще успее да се изкачи в по-напред в класирането, като спечели 3-те точки срещу вълците.

Прогноза: Фулъм - Уувърхемптън 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

07 август Фулъм - Вердер Бремен 5:1 (Приятелски мач)
14 август Болтън - Фулъм 0:0 (Висша лига)
22 август Фулъм - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
25 август Фулъм - Порт Вейл 6:0 (Карлинг Къп)
28 август Блекпул - Фулъм 2:2 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

07 август Уулвърхемптън - Атлетик Билбао 2:1 (Приятелски мач)
14 август Уулвърхемптън - Стоук Сити 2:1 (Висша лига)
21 август Евъртън - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
24 август Уулвърхемптън - Саутенд 2:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
28 август Уулвърхемптън - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Уулвърхемптън

28 мача
7 победи за Фулъм
8 равенства
13 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 51:34 за Уулвърхемптън


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 1.80
Равен - 3.50
Уулвърхемптън - 4.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
110