Блекпул и Фулъм ще завършат наравно


П. Пенков

Блекпул и Фулъм ще завършат наравно

Блекпул - Фулъм
Стадион: "Блумфийлд Роуд", Блекпул
Дата: 28.08.2010
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Оливър


Новакъв във Висшата лига на Англия Блекпул приема 14-я във временното класиране - Фулъм в среща от 3-я кръг на Премиершип. В момента мандарините заемат 11-та позиция в таблицата с актив от 3 точки, които бяха спечелени още в пилотния кръг на шампионата. Тогава тима на Йън Холоуей впечатли с представянето си, като победи Уигън с 4:0 като гост. Въпреки натрупаната увереност в играчите на Блекпул след добри старт, в следващия кръг те бяха унизени от Арсенал, като загубиха с изразителното 6:0. В средата на седмицата мандарините записаха загуба с 4:3 като гост на МК Донс в двубой от турнира Карлинг Къп.

Защитникът на Блекпул Йън Еват ще бъде на разположение за първия домакински мач на тима. Еват е готов да се изправи срещу Фулъм, след като пропусна загубата от МК Донс поради наказание. Вратарят Пол Рачубка остава аут, след като се подложи на хирургическа намеса на коляното си. Същото се отнася и за нападателя Джейсън Еуел.

Съперниците им Фулъм започнаха новата кампания с две равенство. Първото бе при гостуването им на Фулъм, когато двата тима си поделиха по точка след нулево равенство. В следващия кръг състава на Марк Хюз успя успешно да се противопостави на амбициозния тим на Манчестър Юнайтед. Срещата на Крейвън Котидж завърши при резултат 2:2, като Юнайтед пропиля шанса си през второто полувреме да реши мача, но червените дяволи пропуснаха дузпа, която беше изпълнена от Нани. Така Юнайтед трябваше да пази резултата от 2:1 до 88-та минута, когато Хангеланд изравни.

Мениджърът на Фулъм Марк Хюз трябва да реши дали да разчита на двойката Муса Дембеле - Боби Замора в атака на тима. Дембеле маркира своя дебют с фланелката на Фулъм при категоричната победа над Порт Вейл с 6:0 от турнира Карлинг Къп и вероятно ще се бори за титулярното си място в този мач. Новото попълнение в отбора Рафик Халиш може да направи дебюта си, но вратарят Марк Шварцер отново може би няма да играе поради проблеми в гърба, докато Филип Сендерос, Андрю Джонсън и Диомансу Камара са дългосрочно отсъстващи.

Мисля, че Блекпул и Фулъм ще завършат наравно и ще си поделят по точка.

Прогноза: Блекпул - Фулъм 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекпул:

27 юли Крю Александра - Блекпул 1:0 (Приятелски мач)
31 юли Бристол Сити - Блекпул 2:0 (Приятелски мач)
14 август Уигън - Блекпул 0:4 (Висша лига)
21 август Арсенал - Блекпул 6:0 (Висша лига)
24 август МК Донс - Блекпул 4:3 сл. прод. (Карлинг Къп)

Фулъм:

31 юли Портсмут - Фулъм 1:0 (Приятелски мач)
07 август Фулъм - Вердер Бремен 5:1 (Приятелски мач)
14 август Болтън - Фулъм 0:0 (Висша лига)
22 август Фулъм - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
25 август Фулъм - Порт Вейл 6:0 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Блекпул - Фулъм

28 мача
9 победи за Блекпул
8 равенства
11 победи за Фулъм
Голова Разлика: 42:41 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Блекпул - 3.10
Равен - 3.40
Фулъм - 2.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
116