И Тотнъм няма да спре Ман Сити


И. Ангелов

И Тотнъм няма да спре Ман Сити

Тотнъм - Манчестър Сити
Стадион: Уембли
Дата: 29.10.2018 г.
Час: 22:00 ч.

Тотнъм продължава да се представя неубедително в Шампионска лига след равенството 2:2 с ПСВ през седмицата. Във Висшата лига на Англия тимът обаче спечели седем от деветте си срещи и това се оказа най-добрият старт в кампания на Висшата лига за клуба.

Манчестър Сити се намира на върха в таблицата също със седем победи в девет кръга, но това е един от трите отбора в лигата, който все още няма загуба. През седмицата тимът спечели и с 3:0 срещу Шахтьор Донецк в ШЛ, без да използва типичната постройка от играчи.

Откъм състави, Ян Фертонген остава контузен поне до декември за домакините. Деле Али и Дани Роуз се приближават до завръщане, но са поставени под въпрос. Винсен Янсен е контузен, но до момента той не се оказва фактор в клуба.

При Пеп Гуардиола контузени са Мангала, Данило, Браво и Гюндоган. Очаква се за срещата сред титулярите да се върнат Серхио Агуеро, Венсан Компани и Бернардо Силва. Кевин Де Брюйне тренира вече повече от седмица и очаква първи старт за сезона.

Тотнъм няма загуба в 35 от последните си 38 домакински срещи. Манчестър Сити задържа суха мрежа в последните си 5 мача. Тотнъм не допусна в последните 3 в лигата. 

През миналия сезон Сити спечели тази среща на този стадион с 3:1. Сега отново "гражданите" изглеждат в по-добрата форма в момента и победата вероятно ще е за гостите.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
490