Ще успее ли Тотнъм да задържи четвъртото място?


.

Ще успее ли Тотнъм да задържи четвъртото място?

Тотнъм - Болтън
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 01.05.2010
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой


В последната среща от съботния ден от 37-ят кръг на английската Висша лига Тотнъм приема на "Уайт Харт Лейн" отбора на Болтън Уондърърс. В момента шпорите заемат 4-та позиция в класирането с аквит от 64, с равен брой точки с Манчестър Сити. Тима на Хари Реднап се бори с всички сили да завърши на четвъртата позиция в края на сезона и така да могат да играят в Шампионската лига през следващия сезон. През този тима регистрира общо 19 победи, 7 равенства и 9 загуби. През миналият уикен те усложниха борбата си за влизане в Топ 4, след като загубиха с 3:1 при гостуването им на Манчестър Юнайтед.

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап може да заложи на Арън Ленън, който ще направи дебюта си за 2010 година. Той получи контузия в края на декември, която не му позволи да играе досега. Ледли Кинг може да фигурира в защитата на шпорите, но Ведрак Чорлука, Джонатан Уудгейт и Карло Кудичини за аут за двубоя поради контузии.

Съперниците им Болтън се намират на 14-та позиция с 36 точки и вече си осигуриха участие в елита на Англия и през следващия сезон. През настоящи тим регистрира общо 9 победи, 9 равенства и 18 загуби. През миналият уикенд тима не успя да се наложи над Портсмут пред собствена публика и завърши 2:2 с южняка. През седмицата настоящия мениджър на Болтън Оуен Койл разгениви феновете на бившия си клуб Бърнли, след като заяви доволството си, че е напуснал клуба: "Когато поех Болтън не бе сигурно, че тимът щеше да остане във Висшата лига. Аз обаче бях сигурен в това и ние го постигнахме. Дойдох в Болтън с куража, че не ме е страх да вземам трудни решения и затова се справих толкова добре. Бях ли тъжен от изпадането на Бърнли? Абсолютно. Пребиваването ми там бе специален период от кариерата ми. Когато напуснах все още вярвах, че Бърнли може да остане във Висшата лига. Много неща се казаха, след като си заминах. Аз обаче тактично запазих мълчание. Винаги когато съм бил начело на Бърнли съм давал всичко от себе си - както го правя и в Болтън в момента."

Стюърт Олдън може да направи завръщането си за гостите. Той беше аут в продължение на 2 месеца след като счупи фибулата си по време на мач с националния отбор на САЩ. За всеки случай той се очаква да премине късен фитнестест преди двубоя с Тотнъм. Рикардо Гарднър остава под съмнение поради контузия, докато Анди О'Брайън и Крис Башам продължават да се възстановяват от травмите си в колената. Мениджърът Оуен Койл няма да може да разчита на дългосрочно отсъстващите Гавин МкКан, О'Брайън и Шон Дейвис.

Тотнъм ще продължат борбата си за Шампионската лига и на дали ще бъде спрян от тима на Болтън.

Прогноза: Тотнъм - Болтън 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

03 април Съндърланд - Тотнъм 3:1 (Висша лига)
11 април Тотнъм - Портсмут 0:2 сл. прод. (ФА Къп)
14 април Тотнъм - Арсенал 2:1 (Висша лига)
17 април Тотнъм - Челси 2:1 (Висша лига)
24 април Манчестър Юнайтед - Тотнъм 3:1 (Висша лига)

Болтън:

27 март Болтън - Манчестър Юнайтед 0:4 (Висша лига)
03 април Болтън - Астън Вила 0:1 (Висша лига)
13 април Челси - Болтън 1:0 (Висша лига)
17 април Стоук Сити - Болтън 1:2 (Висша лига)
24 април Болтън - Портсмут 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Болтън

82 мача
35 победи за Тотнъм
15 равенства
32 победи за Болтън
Голова Разлика: 133:116 за Тотнъм

През този сезон:

03 октомври 2009 Болтън - Тотнъм 2:2 (Висша лига)
14 февруари 2010 Болтън - Тотнъм 1:1 (ФА Къп)
24 февруари 2010 Тотнъм - Болтън 4:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.25
Равен - 6.00
Болтън - 11.00



Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179