Агуеро ще се върне с победа над Ливърпул


И. Ангелов

Агуеро ще се върне с победа над Ливърпул

Ливърпул - Манчестър Сити
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 31.12.2016 г.
Час: 19:30
 

Ливърпул допусна първи в срещата със Стоук Сити, но се върна по категоричен начин за победа с 4:1 и с високо самочувствие тимът посреща един от опонентите си от върха в класирането. Този отбор е притежател на най-дългата поредица без загуба във всички турнири с 16 мача (преди загубата от Борнемут в началото на декември) понастоящем, което е подходящо с оглед и формата на противника.

Манчестър Сити се намира само на 1 точка зад Ливърпул в класирането и се намира на поредица от 3 победи, въпреки критиките към Пеп Гуардиола да са налице. Играта на Сити се подобрява в последно време обаче със завръщането на Яя Туре в състава, а след 4 мача отсъствие свеж ще се появи и Серхио Агуеро.

Филипе Кутиньо остава контузен за домакините заедно с Дани Ингс и Джоел Матип. Даниел Стъридж може да получи роля в атака в този мач след като вкара при появата си като резерва през седмицата. 

Серхио Агуеро премина през 4 срещи наказание и се връща в тима на "гражданите" за този важен двубой. Джон Стоунс ще отсъства с контузия тук заедно с Венсан Компани. Младият бранител игра само 18 минути в последния мач преди да напусне принудително. Така може да видим нетипична защитна линия срещу една от най-добрите атаки в лигата.

Това е първата среща на Юрген Клоп и Пеп Гуардиола във Висшата лига от пристигането им, която подновява битката им от Бундеслигата за Борусия и Байерн, съответно. Клоп е един от двамата мениджъри в Англия, които са побеждавали Гуардиола повече от 2 пъти и това може да го мотивира да поддържа статуквото си.

Прогноза: Ливърпул - Манчестър Сити 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
282