Сити ще се справи с Хъл


И. Ангелов

Сити ще се справи с Хъл

Хъл Сити - Манчестър Сити
Стадион: "КейКом Стейдиъм", Хъл
Дата: 26.12.2016 г.
Час: 19:15

Хъл Сити се намира на дъното във Висшата лига след като загуби 10 от последните си 13 мача. В последната седмица тимът на "тигрите" загуби минимално с 1:0 от Уест Хем Юнайтед и сега посрещането на Манчестър Сити няма да е лесна задача. Гуардиола получава критики за играта на "гражданите" напоследък, но Майк Филън трудно ще се справи с класата при опонента.

След като в три поредни мача Сити не бе постигал победа в елита на Англия сега победите над Уотфорд и Арсенал повдигнаха самочувствието за тази среща. На 7 точки от върха и Челси Гуардиола не може да си позволи да загуби повече точки в преследването на титлата. Голям проблем за него този сезон се оказаха грешките в защита в липсата на капитана Венсан Компани.

Откъм състави, за домакините липсват Абел Ернандес, Уил Кийн, а вероятно и Райън Мейсън, който пропусна последната среща и сега отново е под въпрос.

Ман Сити продължава да не разчита на наказания Серхио Агуеро, както и контузените Венсан Компани и Илкай Гюндоган. Фернандиньо е на линия след 3 срещи наказание и вероятно ще се появи в игра. Джон Стоунс загуби титулярното си място в последните седмици и резултатите на тима се подобриха, но Гуардиола се извини за това действие срещу него и може отново да му даде шанс.

Хъл Сити няма загуба в последните си 3 домакинства и с тази увереност тимът трябва да подходи срещу именития съперник. Ако принуди противника да допусне някои от станалите типични дефанзивни грешки и се възползва от все още непостоянния Браво на врата домакинът може да вземе точки от срещата.

Прогноза: Хъл Сити - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
324