Моуриньо може да експериментира срещу Суонзи


И. Ангелов

Моуриньо може да експериментира срещу Суонзи

Суонзи - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 06.11.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суорбрик

Манчестър Юнайтед няма победа в последните 4 кръга във Висшата лига на Англия, като записа и погромна загуба от Челси с 4:0 преди 2 кръга. В последната среща с Бърнли тимът доминираше, но след около 30 положения за гол така и не бе вкаран такъв, като проблемите с контузени играчи се и задълбочиха междувременно.

Суонзи няма победа в последните си 9 мача, като загуби цели 7. Макар Юнайтед да играе под стандартите си, се държи в добра позиция близо до върха все още в кампанията, докато Суонзи може би изпусна амбициозните си стремежи и се намира на 19-та позиция в класирането.

Поведението на "лебедите" е странно с оглед на факта, че здравето в състава е добро. Единствено Нейтън Дайър има травма, която го държи извън терените, а Монтеро и Ноутън са поставени под въпрос към момента. Бранителят напусна игра принудително в понеделник и вероятно ще бъде заменен от Анхел Ранхел.

В лагера на Манчестър Юнайтед проблемите се трупат. Ерик Баили и Антонио Валенсия ще отсъстват в обозримото бъдеще, Андер Ерера е наказан след червения си картон в миналия кръг, а Пол Погба бе заменен принудително през седмицата в загубата от Фенербахче, и вероятно няма да играе. Крис Смолинг има проблем в глезена, който го държи извън игра в последните седмици, а сега той е поставен под въпрос. Фил Джоунс приближава завръщането си след като пътува с отбора за срещата с Фенербахче, но може би е рано да се върне в игра. 

Златан Ибрахимович изигра нов слаб мач когато се появи като резерва за Погба рано в мача през седмицата, а Уейн Рууни вкара изключителен гол в самия край за крайното 2:1 и ще се надява да стартира тази среща за сметка на шведа. С липсата и на Погба е възможно и двамата да се появят в игра, а Моуриньо да пробва нетипична халфова линия в опит да намери правилната подредба в тима, който не се представя добре.

Прогноза: Суонзи Сити - Манчестър Юнайтед 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:

24 септември Суонзи - Манчестър Сити 1:3 (Висша лига)
01 октомври Суонзи - Ливърпул 1:2 (Висша лига)
15 октомври Арсенал - Суонзи 3:2 (Висша лига)
22 октомври Суонзи - Уотфорд 0:0 (Висша лига)
31 октомври Стоук Сити - Суонзи 3:1 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

20 октомври Манчестър Юнайтед - Фенербахче 4:1 (Лига Европа)
23 октомври Челси - Манчестър Юнайтед 4:0 (Висша лига)
26 октомври Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 1:0 (Купа на Лигата)
29 октомври Манчестър Юнайтед - Бърнли 0:0 (Висша лига)
03 ноември Фенербахче - Манчестър Юнайтед 2:1 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Суонзи - Манчестър Юнайтед

27 срещи
10 победи за Суонзи
5 равенства
12 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 42:32 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
242