Верстапен: Уверени сме в успеха на Сузука


Н. Гавазов

Верстапен: Уверени сме в успеха на Сузука

Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен сподели мнението си за предстоящото представяне на Гран при на Япония, като изрази увереност, че отборът в Сузука ще успее да постигне успех.

"Екипът е уверен в успеха: Сузука е емблематична писта, на която винаги е страхотно да се представиш. Нашият екип има много специални спомени, свързани с това място, включително миналогодишната победа в шампионата на конструкторите. Освен това тук спечелих втората си титла.

Страхотно бе да се отпусна със семейството и приятелите преди началото на състезателния уикенд. Винаги е приятно да прекараш известно време в Токио. Последното състезание в Мелбърн бе неуспешно. Но никой не е имунизиран от това. Така или иначе постигнахме девет поредни победи, което е впечатляващо постижение. Така че се надяваме да се върнем още по-силни за предстоящия уикенд.

Отборът е уверен в успеха. Пистата е с много скоростни завои и висока степен на износване на гумите. Ето защо ще бъде важно да оптимизираме представянето си, доколкото е възможно, особено с дъжд в прогнозата. Очаквам с нетърпение да се върна зад волана. Готов съм да се бия за победа“, заяви Верстапен.

  Сподели
56