Анчелоти: За такива пари и пеша отивам при арабите


И. Ангелов

Анчелоти: За такива пари и пеша отивам при арабите

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се пошегува, че би тръгнал пеша до Саудитска Арабия при предложение от 450 000 лири на седмица, колкото бяха предложени на Джон Рам. Голфърът напуска PGA Tour за да се присъедини към LIV Golf в сделка, която ще му донесе 566 милиона долара.

Съобщава се, че баският голфър ще спечели 450 милиона паунда (566 милиона долара) през следващите четири години, след като обещава своята вярност към организацията LIV, която се отграничава от PGA Tour и TGL League, създадена от Рори Макилрой и Тайгър Уудс. Анчелоти беше попитан от репортер дали би приел подобна оферта и италианецът не можа да се сдържи да не даде забавен отговор.

В отговор на въпроса Анчелоти каза: "Пеша. На крак. Ще ходя пеша, няма нужда да вземам полет."

Но добави: "Това е шега. Светът се променя. И ще се променя. Това не е изненада за никого. Джон Рам е много добър. Не съм експерт по голф, но ми се струва, че Джон Рам е най-добрият от всички".

На въпроса дали някой от Саудитска Арабия се е свързал с него, той отговори: "Не съм се свързвал с него: "Не, не са ми се обаждали, а аз живея в настоящето. Настоящето е много добро."

Договорът на Анчелоти изтича през лятото на 2024 г. и той е свързван усилено с поемането на ръководството на бразилския национален отбор.

На въпроса дали би обмислил да премести уседналостта си в Близкия изток, ако се появи такава възможност, той отговори: "Имам друга идея, която не е такава в момента. Никога не съм гледал на парите, защото съм израснал в семейство, в което парите не бяха важни. А истината е, че аз имам пари. За мен важното е да се чувствам добре, може да се окаже, че някой ден ще се чувствам добре в Саудитска Арабия, но засега се чувствам добре тук."

Анчелоти наистина разполага с пари и италианецът не се страхува да го показва. Бившият играч на Милан Алешандре Пато разкри, че мениджърът е летял на тренировки с хеликоптер, управляван от съпругата му.

В интервю за Players Tribune Пато бе казал: "Анчелоти ми стана като баща. Той дори кръсти кучето си Пато. Видяхте ли онази негова снимка на автобусното шествие в Мадрид, със слънчевите очила и пурата? Е, в Милан той се появяваше на тренировките с хеликоптер. Живееше в Парма и жена му знаеше как да лети с такъв. Той излизаше като Джеймс Бонд. Ако някой някога е живял със стил, това е Карло."

  Сподели
563