Кечист призова Кристиано Роналдо за мач на голям турнир


В. Мухарски

Кечист призова Кристиано Роналдо за мач на голям турнир

Все повече се засилват слуховете, че Кристиано Роналдо ще се появи в кеч шоу на WWE. Звездата на Ал-Насър е сред спряганите гости на турнира Crown Jewel, който ще се проведе в Саудитска арабия на 4 ноември, тази година.

Преди няколко дни излезе информация, че от ръководството на Световната федерация по кеч преговарят с Роналдо, който да е сред ВИП гостите. Естествено вече не спират слуховете и за евентуален сегмент с португалската футболна суперзвезда.

Доскорошният отборен шампион по двойки на WWE - Кевин Оуенс вече се изказа по темата. "На никого не му пука дали имаш плочки на корема и колко на брой са те! Слагай тениска, качи се на ринга и да видим какво можеш там!", закани се канадският кечист.

Ако това стане, Кристиано Роналдо няма да е първият спортист, имал участие на турнир в WWE. Едно от най-неочакваните появявания на ринга бяха тези на Майк Тайсън и години по-късно - на Флойд Мейуедър (последният дори участва на мач на най-големия турнир "Кеч Мания"). Сред футболистите, най-голямо впечатление направи Уейн Рууни, който имаше малка роля в шоуто преди години, когато WWE забавляваха публиката в Англия.

  Сподели
276